Helma is de winnaar

Helma is de winnaar

En wel van de prijs die Interkoi geschonken heeft voor de Veluwse koiavond.

De foto's kwamen wat laat binnen. Blijkbaar was er ergens iets verkeerd gegaan, maar ik denk dat Arie wat te veel gedronken had. Hij zei wel dat hij ze zondag vroeg verstuurd had, maar ik heb mijn twijfels...

Het blijkt een gezellige boel geweest te zijn ginder in Oldebroek. Helma mag zich de gelukkige winnares noemen één van de Sekiguchi Showa die binnenkort binnenkomen. Wanneer ze juist binnenkomen, is mij niet bekend, want er zijn nogal wat problemen met de vluchten heb ik begrepen. In ieder geval weet iedereen nu wie je bent Helma, en welke je showa je ook kiest, het is je van harte gegund.

Ik zal in de loop van de dag of deze avond nog eens een vermelding maken betreffende de inschrijvingen voor 16 mei, onze jaarlijkse Barbeque. Ik zou graag alle voorbereidingen treffen en weten wie er allemaal aanwezig zal zijn. Dus nog eens een oproep aan al de personen die zich nog niet ingeschreven hebben voor onze jaarlijkse bbq: zich inschrijven kan nog tot 1 mei. Wens je te komen, stuur me even een mail. Ik stuur altijd een bevestiging voor je inschrijving, zodat je zeker weet dat ik het genoteerd heb.

Vergeet tevens niet aan te geven of je recht hebt op waardebonnen. Hiermee kan je de spectaculaire kohaku van Yamamatsue winnen. Hier niet aan meedoen zou een doodzonde zijn. Ik kan het niet genoeg benadrukken: deze kohaku is echt niet de minste.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137