" /> " />
Herziening van de stock

Herziening van de stock

Zoals je misschien reeds opgemerkt hebt, zullen er bekende koi verschijnen onder de knop "nieuwste koi aanwinsten".

Jullie begrijpen dat dit geen nieuwe koi zijn, maar het is een update van de koi zoals ze op dit ogenblik zijn. Ik vind het heel belangrijk dat de info die je kan zien en lezen zo correct mogelijk is. Tevens is het een belangrijke gegevensbron om te weten of mijn voorraad koi ook klopt met de werkelijkheid.

Koi veranderen, koi groeien, verbeteren of verslechteren, het is nu eenmaal een levend wezen. Als de foto's en de filmpjes niet conform de tijd zijn, klopt het hele internetverhaal in mijn ogen niet. Het is een hels werkje dat enorm veel concentratie en inspanning vereist.

Ik moet niet alleen alle koi bowlen, fotograferen en filmen, ik moet ook nog alle koi in het bestand zoeken om de juiste codenummer te weten. Als alle foto's dan bewerkt zijn, moet ik alle filmpjes uploaden en controleren. Daarna moet ik via mijn administatiepaneel van de website alle juiste gegevens ingeven en verwerken. Zeg maar dat het een dagje of 2 werk is, maar dan klopt alles zoveel mogelijk met de werkelijkheid.

Geen geflatteerde foto's, uptodate filmpjes en je weet dat alle informatie zoveel mogelijk overeenstemt met de werkelijkheid. Je zult zelf moeten komen om te zien of het inderdaad zo is.

Wat betreft de prijzen. Hier heb ik op dit moment een andere formule voor toegepast. Uiteraard is alles gedeeltelijk afhankelijk van de aankoopprijs, maar dat is ook weer niet helemaal waar. De prijs is ook afhankelijk van de veranderingen die een koi ondergaat.

Daarom heb ik dit jaar aan een vriend gevraagd om de koi via de filmpjes te bekijken, en zijn idee over de prijs te geven. Mijn vriend is goed bekend bij veel klanten, maar ook bij veel andere dealers, en kent de gangbare normen van prijzen. Zo krijg je ook de feeling met de werkelijkheid, want tenslotte moet je rekening houden met anderen.

Nu moet ik wel zeggen dat zijn prijsbepalingen, vrijwel goed overeenkomen met mijn prijsbepalingen, dus dat is in feite een geruststelling. Je zult dus in de loop van de volgende dagen een groot aantal koi opnieuw zien verschijnen in het onderdeel "nieuwste koi aanwinsten"

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240