75 euro per stuk

75 euro per stuk

Teutebollen....Zo probeerde Michael zijn slag te slaan, maar dat is hem helaas niet gelukt. Gelukkig bedoelde hij dit als lachertje.

Je kan het altijd proberen natuurlijk, maar weggeven is niet de kunst dat heb ik al eens verteld, en compleet dement ben ik nog niet. Ik probeer mensen altijd duidelijk te maken dat, als er iets van waarde weggegeven wordt, dan klopt er iets niet in het verhaal. Ga maar na...goedkoop blijkt dikwijls duurkoop te zijn.

Je kan wel acties voeren, het lokt de nodige respons op, alhoewel dit ook niet altijd het geval is, maar in mijn ogen moet je dubbel nadenken, en heeft het bepaalde redenen als er cadeautjes weggegeven wordt. Het enige dat ik weggeef is de honing van Harold, want daar maak ik mensen ook blij mee (als ze hem niet vergeten mee te nemen). Het is een kleine attentie, kost niet te veel geld, en de honing is van bijzonder goede kwaliteit.

Ik wist Michael en Francis te overtuigen om een kwartet aan te schaffen, bestaande uit een ginrin kohaku, een beni kikokuryu, een shiro utsuri en een sanke. Toch een mooi stel als je de bowl bekijkt, en mijn missie was ook weer geslaagd.

Ik heb er van deze soort nog een 60-tal zitten en zal er in de loop van de maand vermoedelijk nog eens een grote actie mee doen. Als ik deze koi nog verkocht krijg dit jaar ben ik tevreden, maar het zal moeilijk worden. Er zitten echter nog best aardige koi in, die menigeen graag in de vijver zou willen hebben.

Jordy kwam voor een kohaku van Taniguchi, maar ging uiteindelijk overstag voor de kracht van 2 Momotaro koi. Welke van deze kohaku zou jij kiezen ? En vertel me nu niet dat ze er niet goed uitzien ?

Tenslotte werd het dit koppeltje dat mee richting Beuningen ging, en als ik me niet vergis heeft Jordy nu bijna zijn vijver helemaal gevuld met koi van Interkoi.

Ik weet uit ervaring dat augustus een stille maand is, dus zal ik wat moeten verzinnen om een beetje leven in de brouwerij te houden. De "waag je kans" dagen waren een groot succes, en dat heeft me plezier gedaan. Op naar de volgende uitdaging.

Ter info: er is nog 1 bakki shower te koop, namelijk de roestvrij stalen bakki shower. Als er nog iemand interesse heeft, dan is dat kleine probleempje ook van de baan. De multisieve is ondertussen ook verkocht.

Meer afbeeldingen

 75 euro per stuk: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240