Het is me gelukt

Het is me gelukt

7 Dagen geen nieuwsitem, het is me inderdaad gelukt om geen nieuws te brengen. Ik zag mijn bezoekers ook stilaan minderen, met andere woorden, uit het oog, uit het hart is een gezegde dat misschien toch zijn rol van betekenis heeft. Maar ik ben terug !

Voor velen misschien niet belangrijk, voor anderen toch een verademing na de lange stilte. We zullen maar veronderstellen dat mijn nieuwsitems enige waarde hebben. Over koi zal het vandaag niet gaan, daar is het nog wat te vroeg voor !

Het eerste wat ik wel gedaan heb, is even naar de koi gaan kijken of alles in orde was, want blijkbaar is het hier ook bijzonder warm geweest. Gelukkig zwom alles er goed bij en hebben ze me niet gemist.

Ik heb een heerlijke vakantie gehad met de ganse familie, met speciale aandacht voor de kleinkinderen en vooral voor de jongste van het stel die mijn aandacht volledig opeiste. Hij weet waar hij mee bezig is, en zijn dwingende en vernietigende charismatische blik is onkreukbaar. Hij weet wat hij wil, en zal je dwingen te doen wat hij wil....

Nu is het weer tijd voor mijn dagelijkse werk dat ik nog enkele jaren wil voortzetten. Wat de toekomst ook brengt, en wat de beslissingen ook mogen zijn, het zal zoeken naar de gepaste antwoorden zijn. Het is een onvoorspelbaar gegeven momenteel en voorlopig hebben we nog wat respijt om de juiste antwoorden te vinden, maar tijd brengt raad.

Ik heb het nieuwsitem van Johan van Interkoi Nederland natuurlijk ook gelezen, en moet zeggen dat ik bijzonder trots was op de ontwikkeling van deze geweldige sanke. Ik herinner me de aankoop nog goed. De tijden waren ook vriendelijker wat betreft  het aankopen van goede koi. 

Of deze tijd nog terug komt vrees ik een beetje, maar ik kan alleen maar gelukkig zijn met de evolutie van deze dankbare sanke. Uit deze serie zwemmen er nog verschillende rond. Ik zou het moeten opzoeken waar deze naartoe zijn gegaan. 

Ik heb hier nog een paar kohaku uit deze serie gevonden. Ze zijn eenvoudig terug te vinden als je de code structuur kent. 1611004 is de sanke en deze zijn 1611001-1611002-1611003 en 1611006. Hier heb ik nog kohaku 1611005, en sanke 1611007

Sanke 1611008 en 1611009 vertonen dezelfde sumi architectuur als de sanke van Johan. De vraag die zich natuurlijk stelt is wat er van deze sanke is geworden ! Ik kan opzoeken wie ze gekocht heeft, maar dat heeft zijn tijd nodig. 

Uiteraard zou het fijn zijn om hier nieuws over te moeten ontvangen. Het zou een mooi vergelijkingspunt zijn, want ze komen uit dezelde genenpoel. Mijn oproep is dan ook naar de eigenaars van deze koi ! Laat het ons weten.

Vandaag staat de ganse dag in het teken van de verzorging van de koi en de voorbereidingen voor de show in Arcen. Ik hoop wel dat het weer iets minder fel wordt, want deze warmte tijdens de show kan nefast zijn.

Zelf heb ik geen stand, en ik weet niet of ik veel aanwezig zal zijn. Ik zal je in ieder geval informeren over de vaten als ik aangekomen ben op het showterrein. Johnny komt me gelukkig helpen. Ik heb 2 grote vaten en zal in totaal 13 koi presenteren.

Ik denk niet dat ze potentie hebben om grote prijzen te winnen, maar je weet nooit ! Voorspellingen maken is uit den boze, en de verwachtingen moet je niet te hoog leggen, want dan kan het alleen maar tegenvallen.

Ik heb ondertussen al alle prijzen gewonnen die gewonnen kunnen worden. Alleen de prijs van most unique koi ontbreekt met nog, maar misschien heb ik nu het juiste wapen om ermee te strijden. Wie weet is het dit jaar prijs.

Ik moest nog even nadenken over welke foto ik zou gebruiken om het nieuwsitem op te starten, en heb gekozen voor de foto met mijn kleinkinderen, mijn trots, mijn geluk. En wie graag wat foto's ziet van de vakantie, dat kan, dat mag ook.

 

8
6
41
13
5
5
5
3

Meer afbeeldingen

Het is me gelukt: afbeelding 1
Het is me gelukt: afbeelding 2
Het is me gelukt: afbeelding 3
Het is me gelukt: afbeelding 4
Het is me gelukt: afbeelding 5
Het is me gelukt: afbeelding 6
Het is me gelukt: afbeelding 7
Het is me gelukt: afbeelding 8
Het is me gelukt: afbeelding 9
Het is me gelukt: afbeelding 10
Het is me gelukt: afbeelding 11
Het is me gelukt: afbeelding 12
Het is me gelukt: afbeelding 13
Het is me gelukt: afbeelding 14
Het is me gelukt: afbeelding 15
Het is me gelukt: afbeelding 16
Het is me gelukt: afbeelding 17
Het is me gelukt: afbeelding 18
Het is me gelukt: afbeelding 19
Het is me gelukt: afbeelding 20
Het is me gelukt: afbeelding 21
Het is me gelukt: afbeelding 22
Het is me gelukt: afbeelding 23
Het is me gelukt: afbeelding 24

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Wiechert

Hé Luc zo te zien aan de foto's heeft u het mooi gehad. Ik ben er blij mee dat er weer wat te lezen valt. Ik hoop u te zien zaterdag in Arcen.


Marc

Mooie momenten en herinneringen voor de kleinkinderen die hun altijd zullen bijblijven


Matthijs

Welkom terug Luc!
Was een welverdiende vakantie 💪🏻

Ik heb je nieuws items alvast gemist


Johan

We kijken weer uit naar de nieuwsitems en succes op Arcen.

Zal er zelf wel rondlopen


beereke

prachtige foto's Luc 👍


Dick

Welkom terug. Voor wat betreft de nieuwsitems, gelijk heb je, heb ze wel gemist. Mooie fotoserie, het plezier spat er vanaf. Mooie familie zo samen.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml