Het is nu of nooit

Het is nu of nooit

Marc kwam zijn 3 Sekiguchi ophalen. Ik heb er toch een goede band mee opgebouwd met dit klein spul, en de showa die er overblijven doen het bijzonder goed.

Dat het geen jumbo worden is duidelijk, maar als we allemaal alleen jumbo zouden hebben, dan was er ook niets bijzonder meer aan. Toch zullen dit mooie koi van ± 60 cm en misschien meer worden.

Ik kan bijzonder genieten van dit drietal dat zich toch meer dan verdubbeld heeft in size tijdens de periode dat ze in Arendonk rondzwemmen.

De beste Sekiguchi, althans volgen mij kan je hier bekijken. De eerste die je ziet is een showa van Taniguchi, die zich toch hersteld heeft na het slechte transport van het begin van dit jaar. De beschadigingen zijn grotendeels niet meer zichtbaar, en volgend jaar zal deze weer 100% in orde zijn.

De Sekiguchi daarentegen is mijn persoonlijke kashira van deze reeks. Wie deze wil kopen doet een goede zaak, want ik geloof dat deze wel eens bijzonder veel in petto heeft.

Belangrijke mededeling

Woensdagavond vanaf 6 uur zal ik speciaal geopend zijn tot ± 8 uur om een laatste, maar wel bijzonder interessante mogelijkheid tot aankoop van een koi te organiseren.

Tegen die tijd zal ik de binnenbakken terug in orde hebben gebracht, en zal ik de 15 tot 20 beste koi die er nog overblijven naar binnen overbrengen om tijdelijk de binnenbakken te bevolken, tentoon te stellen en je de mogelijkheid geven om deze parels alsnog aan te kopen.

HIeronder bevinden zich vooral showa en sanke van Isa en Momotaro, bijzonder aangename vissen voor de toekomst. Ruimte creëeren is het voornaamste doel, en natuurlijk ook nog wat contanten proberen bij elkaar te krijgen voor mijn volgende aankopen, want die heb je helaas ook nodig.

Wie alsnog interesse heeft om gebruik te maken van deze mogelijkheid en om misschien die koi aan te kopen waarvan je dacht dat deze onbereikbaar was, waag dan nu je kans. En neen, ik geef ze niet weg...alhoewel ik bereid ben om een mooie tegemoetkoming te doen als je ze woensdag meeneemt. Dus kiezen kopen en menemen is de boodschap...

Ik zal vanaf 6 uur aanwezig zijn, en wannneer het afgelopen is wordt bepaald door het mogelijke enthousiasme. Laat je in ieder geval verrassen door deze unieke mogelijkheid, en waag zeker je kans.

Ik zal de koffie klaar hebben staan.

Meer afbeeldingen

Het is nu of nooit: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240