Promotiedag Trommelfilter

Promotiedag Trommelfilter

Wie interesse heeft in een trommelfilter, en graag de werking ziet moet zich even inschrijven voor 11 oktober.

Het is niet aan mij om te oordelen welke de beste trommelfilter is, maar als iemand de moeite doet om zijn product te komen voor te stellen en in werking te laten zien, dan maak ik daar graag een zaterdag voor vrij.

Misschien sta je op het punt om een trommelfilter aan te kopen, misschien ben je gewoon geïnteresseerd hoe één en ander in elkaar zit. Op zaterdag 11 oktober kan je ter plaatse komen kijken.

Angelo stelt dan zijn trommelfilter/combitrommel tentoon in een 50 m3 en 100 m3 uitvoering en je kan zoveel vragen op hem afvuren als nodig is. Bekijk even het filmpje van de combitrommel van 50 m3 via deze link en misschien is het wel deze trommel die juist bij je past.

Dit zijn de technische specificaties:

50 m3 flow per uur

Trommelfilter Gravity en pompgevoed plaatsbaar

5x110 mm invoeren

2x110 mm uitlaten

Vierkante kokers verstevigd met staal tegen doorbuigen

70 mu spanzeef in RVS 316 ( in overleg aan te passen naar wens in bv 60 -40mu )

Inclusief RVS drukpomp 6 bar

Trommel en aandrijfas in RVS 316 (hoogwaardig bestendig tegen oxidatie )

Aandrijfmotor 50 Nm in RVS geassembleerd

Hoogte instelbaar voor drooglopen vijverpomp

Hoogte instelbaar voor drooglopen drukpomp ( voor de sproeiers )

Hoogte instelbaar voor het spoel moment

Tijd duur van het spoelmoment instelbaar

Bij opening van het deksel gaat de UV lamp automatische uit, en zal voor de veiligheid de trommel niet meer spoelen . Wel kan je het op dat moment handmatig spoelen. Ook is de motor beveiligd bij beklemming en zal de trommel stoppen. De tijd in totaal van de branduren van de UV worden op geslagen om te kunnen zien wanneer deze vervangen dient te worden.

De luchtpomp kan je aan en-of uitzetten. Wil je de vijver verwarmen, gebruik dan de temperatuurregeling om bijvoorbeeld de CV- ketel aan- of uit te schakelen

De laatste 10 spoeltijden worden onthouden, en als dit nog niet voldoende is, dan kan je alles nog eens gemakshalve bedienen met je telefoon of tablet.

Ik ben geen techneut, en ik ben niet de persoon om te oordelen of een produkt goed is of niet. Wat ik wel kan beoordelen is als iemand zich aanbied om een presentatiedag te houden, dit over het algemeen duid op vakbekwaamheid. Bovendien ken ik toevallig het verschil van RVS 316 en RVS 304. Vermits er hier gebruik gemaakt wordt van RVS 316, weet ik dat de best mogelijke materialen gebruikt worden, en niet de naam RVS misbruikt, zoals wel eens gebeurd.

De prijzen lijken mij meer dan democratisch als je prijs/kwaliteit vergelijkt en de prijzen die Angelo mij vermeld heeft zijn de volgende:

30 m3: 3 500 euro incl. BTW

50 m3: Normaalprijs 3900 euro, PROMOTIE: op de presentatiedag 3 500 euro incl. BTW

100 m3: 4 650 euro incl. BTW

Sterke prijzen in een sterke uitvoering

Ondanks het feit dat ik het recht zou hebben op een commissieloon, heb ik duidelijk tegen Angelo gezegd dat ik geen commissieloon moet hebben. Dit zou de prijs alleen maar opdrijven, wat enkel in het nadeel zou zijn van mogelijke kopers.

Vermits het de moeite moet zijn om de installatie op te zetten en de trommelfilter in werking te laten zien, zou ik graag het aantal mensen willen kennen die aanwezig willen zijn. Schrijf je dus in zodat we weten wie we kunnen verwachten. Stuur een mailtje naar arendonk@interkoi.eu met de bevestiging dat je wil komen kijken op zaterdag 11 oktober tussen 11.00 en 16.00 uur.

Graag vermelden of je alleen interesse hebt, of misschien op het punt staat om in de toekomst een trommelfilter aan te schaffen.

Meer afbeeldingen

Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 1
Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 2
Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 3
Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 4
Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 5
Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 6
Promotiedag Trommelfilter: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240