Toch weer een bijzonder resultaat

Toch weer een bijzonder resultaat

Momotaro is bekend om zijn geweldig grote vissen, en velen maken het ook waar.

Als je dan nog het oog hebt om er die groeiers uit te halen, dan kan je niet anders dan succes hebben. Een van deze geweldige groeiers is Showa SH-V12-1119 die aangekocht werd door, wie kan het ook anders, dan Polleke.

Ik krijg momenteel een groot aantal updates van koi, en dat doet me plezier. Er staan er momenteel een groot aantal in de wachtrij, en ik zal ze allemaal tonen, zowel goed als minder goed, als slecht.

De bijgeleverde commentaar klonk als volgt:

Hey hier de grootste showa SH-V12-1119. Ze is van 73 naar 77 gegaan. Het sumi is wat teruggetrokken maar dat is voor mij geen probleem, de showa is ook nog maar 39 maanden oud he !

Ze heeft helaas een cyste in de buik en toch nog gegroeid ,hopelijk kapselt het in en word het niet kwaadaardig !

In de vijver lijkt het beni niet zo sterk te zijn maar in de bowl valt het wel mee vind ik, na de winter zullen de pigmenten weer samengetrokken zijn en kan de kleur weer groei verdragen hoop ik..Aan de staart waar het beni meestal dunner is is het ook sterker geworden dan toen ik ze aankocht als nisai.

Het is altijd verstandig als je de codenummers ergens noteert. Zo kan ik eenvoudig alle informatie van vroeger gemaakte films terugvinden, en weet ik precies wanneer ik de koi aangekocht heb, in dit geval op de veiling van december 2012 als nisai. Ze was toen 62 cm als ik me niet vergis, en ik kocht ze ook aan omdat ze de potentie had om groot te worden.

Polleke kennende zal ze zeker over de 80 gaan, want een showa met deze groeipotentie heeft hij vroeger nooit aangekocht. Ik hoop dat de tumor geen parten gaat spelen in de toekomst, want dat zou zonde zijn.

Ik heb nog een groot aantal groeikanonnen in Arendonk zitten, die ik deze avond tussen 18.00 en 20.00 uur presenteer. Ik heb er gisteren een filmpje van gemaakt bij het overzetten van de koi.

Ze zullen niet allemaal over de 80 cm gaan, en ik ben ook altijd voorzichtig om het predikaat 80 cm op de koi te plakken. Ik heb er wel mijn schatting van de mogelijke grootte bij gezet, en alles wat erover komt is meegenomen, en als ze erover gaan, dan wens ik de eigenaar een dikke proficiat.

Het zijn stuk voor stuk meer dan degelijke koi, allen met toekomstpotentieel en misschien zit er wel iets voor jou bij ? De kwaliteitsaanduiding is mijn eigen indruk en gevoel qua kwaliteit, en ik ben iemand die niet naar de showtechnische bepalingen kijk. Ik kijk naar prijs/kwaliteit en ben zeker dat ik niet teveel punten heb toegekend.

Ben je niet in de mogelijkheid te komen, maar zou je toch één van deze koi willen aankopen, Stuur me dan voor 18.00 uur een mailtje met een bod, en als dit bod hoog genoeg is zal ik het overwegen. Het bod moet wel met respect voor de koi en met respect voor Interkoi gedaan worden.

Het is het laatste aanbod vooraleer ik naar Japan vertrek. Deze avond worden ze in de binnenvijvers tentoongesteld, je bent dus van harte welkom.

11 oktober = Promotiedag trommelfilter

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240