Het kleine verlangen

Het kleine verlangen

Soms gebeuren er dingen in het mensenleven waardoor je bepaalde gedane zaken wil veranderen om andere dingen mogelijk te maken.

Eén van deze dingen is de aankomende Japantrip van Matthijs en Polleke. Beiden hebben uiteraard de wens om een koi aan te kopen die ze persoonlijk hebben uitgezocht.

Nu zouden ze graag enkele koi van hun bestand verkopen om hun droomwens nog extra in de verf te zetten, en daarom probeer ik een handje te helpen.

Matthijs heeft verleden jaar een bijzondere goshiki aangekocht die mogelijk wel eens heel goed zou kunnen worden. Het zijn van die koi die alles in zich hebben om uit te groeien tot een bijzondere koi. Het mooie van deze goshiki is, dat je hem aankoopt incl. een jaar extra in de mudpond, dus tot einde van dit jaar.

Een goshiki heeft dikwijls de eigenschap om te donker te worden. Daarom koop je deze het liefst in Japan aan met een licht onderliggend goshiki patroon. Met het vooruitzicht dat deze dan 60 cm of 60 cm+ kan zijn is het een gouden kans.

Laat ons eerst deze goshiki even bekijken. Je ziet hier achtereenvolgens het filmpje bij aankoop, maar ook na een jaar mudpond. Met een groei van 26 naar 49 cm, kan je dit moeilijk een slechte groeier noemen.

In deze jonge nisai zit nog heel wat potentieel. Nu zou Matthijs deze graag verkopen om zelf een nieuwe koi aan te kopen, en waarom zou ik daar niet in helpen ? Wie interesse heeft, kan eenvoudig contact opnemen met Matthijs via dit emailadres

Voor Polleke geld hetzelfde. Hij wil graag enkele koi uit zijn bestand aanbieden aan eventueel geïnteresseerden. Ik ken de koi van Polleke goed, omdat ik ze zelf aan hem verkocht heb, en zijn prijs voor deze koi is meer dan interessant. Wie graag een goede koi aankoopt met nog een toekomst voor zich en die al behoorlijk groot en goed zijn voor een kleine prijs kan best rechtstreeks via dit emailadres contact met hem opnemen. Het gaat over volgende koi:

kohaku van Yamatoya - 66 cm

kohaku van Torazo - 65 cm

Yamabuki - 69 cm

Ik heb alle koi dit jaar allemaal nog gezien, en het zijn alle 4 eerlijke vissen. De potentiële koper zal er zeker geen miskoop aan doen. Gelieve wel rechtstreeks met hen af te spreken.

Meer afbeeldingen

Het kleine verlangen: afbeelding 1
Het kleine verlangen: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74