Het ultieme voorstel

Het ultieme voorstel

Het wordt een bijzonder weekend. Zondag zullen er een 60-tal koikichi samenkomen. De messen zullen geslepen worden om de discussies aan te gaan en hun meningen en wijsheden te verkondigen. Sommigen ken ik al van het begin, en dat is al bijna 14 jaar. Hopelijk wordt het zo gezellig als voorgaande jaren.

Op de valreep toch nog een laatste aanbod voor dit weekend...eentje  om in te kaderen. Om de koigeest nog wat op te vrolijken zal ik vandaag 5 jumbo verplaatsen en in vijver 3 zetten. Ken je vijver 3 niet ? Kijk dan op de foto en dan weet je al dadelijk welke vijver dit is. Er is ook een aanduiding aangebracht met een  nummering, zo kan je je niet vergissen. Het is tevens de enigste vijver die niet overkapt is.

Ik zeg  niet welke jumbo koi  het zijn, ik kan je wel garanderen dat het stuk voor stuk goede koi zijn van ± 70 cm,  jong en van behoorlijke kwaliteit. Ik ga de woorden "super very high quality tategoi" niet misbruiken, want als  ik dat lees dan weet ik dat ze nog nooit zulke koi gezien hebben. Het zijn gewoon heel degelijke, gezonde en aangename koi, en ik blijf bescheiden, het zijn koi uit  het subtop gamma.

Vandaag en morgen tijdens de jaarlijkse opendeurdag zullen deze koi te koop worden aangeboden tegen de prijs van 2500 euro per stuk. In dit geval is de waardebon niet van toepassing. De reden van deze aanbieding is eenvoudig !

Ze zitten reeds geruime tijd hier en hebben helaas geen eigenaar gevonden. Het zijn dingen die gebeuren, maar toch doe ik mijn beste om ze een nieuwe thuis te geven. Wil je gebruik maken van dit aanbod...graag, het zou me plezier doen. Worden ze niet verkocht, dan moeten we een andere oplossing zoeken.

Het aanbod is enkel voor mensen die vandaag komen en de mensen die zich ingeschreven hebben voor zondag. Daarna is het aanbod definitief voorbij. Ben en ik zullen ze trouwens rond de klok van twaalf overzetten, dus als je erbij wil zijn....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

5 reacties

Jack

Als daar  de 1811003 toch bij zit......

Johan

Adam zijn favorieten Koi en eerste keuze een Sanke die steeds mooier en mooier wordt.

Jack

@Johan Dat die Sanke niet verkocht raakt snap ik echt helemaal niets van Johan. 


Johan

Jack snap het ook niet en zie nu in het nieuwe nieuwsitem met zeer hoogwaardig diepgaande tekst dat de Sanke erbij zit. Wie pakt zijn kans morgen


rudy

tot morgen👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240