De overkapping van de mogelijkheden

De overkapping van de mogelijkheden

Het is een luxe als je  nu al een overkapping besteld voor eind 2020. Zo geef je Johnny de tijd om voorbereidingen te treffen en ondertussen kan je sparen.

Prijstechnisch zijn de overkappingen van Johnny heel sterk, en ik heb nog enkele kleine aanpassingen laten doorvoeren die ik als een meerwaarde beschouw. Het is misschien niet echt nodig een overkapping, maar geloof me of niet, de koi gedragen zich ontspannen.

Het gedrag van de koi is goed te observeren, en ondanks het feit dat ze in wintermodus zitten, zullen ze nog geruime tijd, ook bij lage temperaturen relaxed rondzwemmen. Normaal kunnen de overkappingen er rond maart - april weer af en kan het koiseizoen weer beginnen.

De winters zijn niet meer wat ze geweest zijn, maar toch ben ik gerust als ik de overkappingen rond december over de vijvers monteer. Het is eventjes werken, maar het gaat vrij vlot. Dat is het nadeel van koi buiten houden, maar dat kan niet op tegen de vele voordelen.

Wat heb ik zo al laten aanpassen ? Ik heb één van de dekplaten over de hele zijde laten scharnieren zodat ik deze bij zonnig weer over de hele lengte kan openzetten en tevens op een makkelijke manier 2 platen tegelijkertijd kan opheffen en openleggen indien nodig.

Door middel van speciale schroeven is het makkelijk om de platen te bevestigen. Waren het vroeger schroefjes die ik  met mijn handjes bijna niet vast kon houden, zijn het nu degelijke bevestigingsschroeven die ik, zonder me druk te maken, kan bevestigen. Het scheelt een pak ergernis.

Er zijn ondertussen al meerdere mensen die een overkapping bij Johnny hebben laten maken, en je mag hun mening gerust vragen. Wacht niet totdat het winter is, en overleg nu om een overkapping voor de volgende winter te laten maken. Oh ja, en wees niet bang, Interkoi heeft geen financiële voordelen op een verkoop...

Denk eraan: morgen slechts tot 14.00 uur geopend.

Meer afbeeldingen

De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 1
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 2
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 3
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 4
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 5
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 6
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 7
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Johnny

555


The Untouchable

555

Wim DW

555

The Untouchable

@Wim DW 555


Wim DW

555

The Untouchable

@Wim DW 555


Wim DW

555


Johan

555

The Untouchable

555

Wim DW

@The Untouchable 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml