De overkapping van de mogelijkheden

De overkapping van de mogelijkheden

Het is een luxe als je  nu al een overkapping besteld voor eind 2020. Zo geef je Johnny de tijd om voorbereidingen te treffen en ondertussen kan je sparen.

Prijstechnisch zijn de overkappingen van Johnny heel sterk, en ik heb nog enkele kleine aanpassingen laten doorvoeren die ik als een meerwaarde beschouw. Het is misschien niet echt nodig een overkapping, maar geloof me of niet, de koi gedragen zich ontspannen.

Het gedrag van de koi is goed te observeren, en ondanks het feit dat ze in wintermodus zitten, zullen ze nog geruime tijd, ook bij lage temperaturen relaxed rondzwemmen. Normaal kunnen de overkappingen er rond maart - april weer af en kan het koiseizoen weer beginnen.

De winters zijn niet meer wat ze geweest zijn, maar toch ben ik gerust als ik de overkappingen rond december over de vijvers monteer. Het is eventjes werken, maar het gaat vrij vlot. Dat is het nadeel van koi buiten houden, maar dat kan niet op tegen de vele voordelen.

Wat heb ik zo al laten aanpassen ? Ik heb één van de dekplaten over de hele zijde laten scharnieren zodat ik deze bij zonnig weer over de hele lengte kan openzetten en tevens op een makkelijke manier 2 platen tegelijkertijd kan opheffen en openleggen indien nodig.

Door middel van speciale schroeven is het makkelijk om de platen te bevestigen. Waren het vroeger schroefjes die ik  met mijn handjes bijna niet vast kon houden, zijn het nu degelijke bevestigingsschroeven die ik, zonder me druk te maken, kan bevestigen. Het scheelt een pak ergernis.

Er zijn ondertussen al meerdere mensen die een overkapping bij Johnny hebben laten maken, en je mag hun mening gerust vragen. Wacht niet totdat het winter is, en overleg nu om een overkapping voor de volgende winter te laten maken. Oh ja, en wees niet bang, Interkoi heeft geen financiële voordelen op een verkoop...

Denk eraan: morgen slechts tot 14.00 uur geopend.

Meer afbeeldingen

De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 1
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 2
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 3
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 4
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 5
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 6
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 7
De overkapping van de mogelijkheden: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

10 reacties

Johnny

Dankje voor de reclame😉. Tot zondag. Gr Johnny 


The Untouchable

Voorlaatste alinea van het nieuwsitem, over die bevestigingsschroeven voor de overkapping: zou hij dan toch twee rechterhanden gekregen hebben, ook voor dit soort werk, en niet alleen om binnenkomend geld te tellen? 😁😂😄

Wim DW

dit is gedurfd zo vlak voor de opendeur maar jij kent hem al veel langer he 

The Untouchable

@Wim DW Ik durf veel, heel veel . . . .zolang je maar schuldenaar en geen aandeelhouder wordt van Interkoi. En wat die opendeur happening van komende zondag betreft, ik verwacht het onderste uit de kan, en anders zal het \'over and out\' zijn. Het leven is aan de lefgozers Wim. 


Wim DW

de opendeur happening - is die al ooit anders geweest ???  uiteraard zoek je hierbij the edge op - als ik het goed begrijp moet ik zorgen dat ik zondag geen aandeel koop van interkoi maar zorg dat ik als schuldenaar buiten stap.....en kan je die schuld dan afkopen met aflaten of is het harde cash verder hoop ik de witte torens toch nog een keer te kunnen aanschouwen

The Untouchable

@Wim DW Hij is ouderwets Wim, heeft nog nooit een aandeel van Interkoi durven/willen verkopen aan een outsider. De vraag stelt zich: zou dit liggen aan de winstgevendheid of aan de verlieslatendheid van Interkoi? Witte torens nog eens zien??? Kan niet meer volgen.


Wim DW

de witte trickle filters die nu vervangen zijn door een venturi - ik ben benieuwd naar zondag


Johan

Kap ziet er erg netjes uit vakwerk van Johnny. Heb helaas moeilijke afmetingen en geen hoogte mogelijkheden anders zou hij hier ook is langs mogen komen.

The Untouchable

Zolang het maar over mooie rechthoekige/geometrische vormen van bakken (vijvers???) gaat Johan, dan is er geen probleem en is Johnny en iedere andere overkappingbouwer in zijn sas. Ik heb hem voor volgend seizoen een heel andere uitdaging voorgelegd, namelijk eentje zonder mooie meetkundige vormen. Wait and see wat ervan zal komen. En nu niet boos worden hé Johnny! 

Wim DW

@The Untouchable ik kan hier enkel op antwoorden een kromming is ook een lijn - en op elk potje past een deksel - enkel zijn sommige deksels duurder als de andere 😂😂😂


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240