Het vervolg op PiP

Het vervolg op PiP

Nu we het toch over algen hebben, kunnen we het beste hierover wat doorgaan. Het verhaal van Pip is nog niet ten einde. Allereerst was er de proefperiode van 3 maanden, maar nu is het vervolg aan de beurt of de evaluatie van het product na gebruik op meerdere plaatsen.

Globaal genomen zijn de resultaten zoals we van PiP verwacht hadden. Het breekt alle vuil af, de filters worden grondig gereinigd, de vijver wordt in eerste instantie wat vuil, maar wordt terug helder naarmate PiP zijn werk heeft gedaan. Wat ons vooral ter ore kwam, was de verdwijning van de algen. Dit is in eerste instantie een plezierig effect, maar er zijn ook meerdere mensen die wel algen in hun vijver willen.

Op dit ogenblik zijn wij volop aan het testen met PiP zonder enzymen. Dit zou de algengroei laten bestaan, maar zouden het vuil volledig afbreken. Wat is er nu mooier dan resultaten met foto's te laten zien. Ik doe dit nu door middel van mijn doeken die ik iedere dag boven op de bakki showers leg. Dit zijn filterdoeken die ook gebruik worden om in je dampkap te leggen. Deze ververs ik iedere dag in mijn bakki showers.

Verleden week ben ik begonnen met PiP zonder enzymen in één van mijn vijvers te doen. Zelf was ik een weekend naar Disneyland met mijn kleinkinderen en daarom bleven mijn doeken gedurende 3 dagen liggen.

Het resultaat is duidelijk:

De bakken waar op dit moment geen PiP in gebruikt wordt, hebben de vuilste doeken, waarvan een deel alg en een deel vuil.

De bak waar PiP in gebruikt wordt met enzymen is de zuiverste doek, dus ook weinig alg en bijna geen vuil.

De bak waar PiP zonder enzymen wordt gebruikt is met veel alg en bijna ook geen vuil. Je ziet hier ook duidelijk de helder groene algen.

Dit zijn zichtbare resultaten, en als de metingen van de bacteriedruk binnen enkele weken zo positief is als de vorige metingen, dan kunnen we stellen dat PiP zonder enzymen zo goed werkt als PiP met enzymen. Er zullen dan vermoedelijk ook 2 variaties op de markt gebracht worden, zodat u zelf kunt kiezen welke PiP u wilt gebruiken.

U kunt PiP reeds op meerdere zaken aankopen: Om een overzicht te krijgen van de locaties waar PiP op dit ogenblik verkocht wordt, kan je eventjes surfen naar www.pippondplus.eu. Het is een uniek produkt dat het interkoi kwaliteitslabel verdient.

PiP gebruiken is één ding, PiP niet gebruiken is zowat het domste wat je kan doen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240