Op bezoek bij Yvonne en Gerwin

Op bezoek bij Yvonne en Gerwin

Met andere woorden: op bezoek bij RelaxZen in Raamsdonkveer.

Gerwin is verleden jaar met mij naar Japan geweest en was ook zinnens een koizaak op te starten met zowat dezelfde ideologie als Interkoi. Dit is RelaxZen geworden. Uiteraard is dit concurrentie, maar dat vinden ik en Rini niet zo erg. Concurrentie is goed, concurrentie houd je alert en scherp...

Ik wist dat zij volop bezig waren met het verbouwen van een hal, en op dit ogenblik werden zowat de laatste loodjes gelegd aan de verbouwingswerken, dus was het tijd om er ook een bezoekje te brengen.

Het is in ieder geval de moeite waard om tijdens je koihunt een bezoekje te brengen aan Gerwin in Yvonne. Het ziet er picobello en verzorgd uit. Ik zou het zelf niet beter gedaan hebben. De aangeboden koi zijn van zeer goede tot zeer hoge kwaliteit. Ik weet trouwens wat Gerwin verleden jaar gekocht heeft, en dat is niet niks. Er zitten echte juweeltjes tussen....en voor de prijs/kwaliteit verhouding moet je het zeker niet laten. Er zwemmen niet te veel koi in een vijver en dat kunnen wij alleen maar apprecieren.

Gerwin en Yvonne zijn hele lieve mensen, en de ontvangst was dan ook heel vriendelijk. Ik had echter niet anders verwacht. Natuurlijk heb ik liever dat jullie je koi bij Interkoi kopen, maar niets let je om hier eens een bezoekje te brengen, zij verdienen dit.

Veel succes gewenst van Rini en mezelf, en ga zo door op het ingeslagen pad.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: NIET OPEN OP ZONDAG 1 MAART EN 8 MAART

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-10234

sanke SA-V19-10234
Koi Evolutie

1710023

Archief 1710023