Het werden er tenslotte 3

Het werden er tenslotte 3

De Appeltern korting, zoals ik het noem, blijkt zijn doel niet te missen.

Als men dan al speciaal uit Veenendaal komt om koi te kopen, mag ik toch tevreden zijn. Het geeft me altijd een goed gevoel als mensen van zo ver komen, en ik zal altijd mijn uiterste best voor ze doen.

De mensen die langs kwamen hadden me weer serieus verwend. De ene had paling bij, maar die heeft het niet lang overleefd, want Rini werd ineens heel actief. Mike had speciale bloedworst meegebracht. Gekookt, lekker pikant, en ondanks het wat onaantrekkelijk imago voor sommige mensen, heel lekker. Voeg daar nog wat paprika chips bij en overheerlijke bonbons van Martin, en mijn dag kon niet meer stuk.

Ondanks het belabberde weer, zon, dan weer regen, dan weer zon, is het toch een fijne zaterdagnamiddag geweest, en hebben we weer volop kunnen genieten van een aantal koi. We hebben onze tijd genomen denk ik om de mensen goed te informeren en natuurlijk maken we van de gelegenheid dan ook dankbaar gebruik om zelf hier en daar een koi te bekijken die al een tijdje niet meer gespot is geweest.

De meesten zien er goed uit, en ik moet zeggen dat het een hele klus is om het onderscheid goed te kunnen maken tussen de verschillende tancho’s. De keuze werd uiteindelijk gemaakt, en samen met de kohaku is het een mooi koppeltje. Als toetje op de taart werd tenslotte nog de beste sanke van de Momotaro 60 reeks aangeschaft.

Spannend om te volgen is de aankoop door Ronald van de bijzondere sanke die een jaartje bij Ben had gezeten, naar de groeivijver is geweest, en daar zijn sumi heeft verloren. Ondertussen is het sumi weer in opkomst, maar het is een koi die behoorlijk groot dreigt te worden, ondanks het feit dat het een mannetje is. De verschillende filmpjes van aankoop tot verkoop zijn te volgen op zijn datasheet en je ziet duidelijk de evolutie. Beloofd is dat er contact wordt gehouden over deze sanke, want dat interesseert ons ook wel.

Aan filmpjes zal het voor de liefhebbers niet ontbreken, en het doet me plezier dat er toch nog steeds meer dan 100 mensen de filmpjes telkens bekijken.

Bowlen door Ben

Bowlen door Ben

De beslissing is gevallen

804607, een Matsu van de oude garde

1011020, Takigawa kohaku

kohaku selectie

Onze Yamabuki

Nog even melden dat de "Appeltern korting" nog de ganse maand juni geldig is, waarna ze onherroepellijk verdwijnt. Voor mensen die niet weten wat deze korting inhoud, hier nog even het overzicht:

Alle koi die deelgenomen hebben aan de show kan je enkel deze zaterdag aankopen met een extra bonus korting van 20%. Deze zaterdag voorbij, is ook de korting voorbij.

Tijdens de hele maand juni geef ik de volgende kortingen op de koi die nog in Arendonk zitten:

Voor de koi die met codenummer 11 beginnen: 10% korting

Voor de koi die met codenummer 10 beginnen: 20% korting

Voor de koi die met codenummer 9 beginnen: 30% korting

Voor de koi die met codenummer 8 beginnen: 35% korting

Indien er koi zijn die uit de show komen en toch met een codenummer 8 of 9 beginnen, blijft de korting van 20% gehandhaaft. Na juni vervalt deze aanbieding.

Meer afbeeldingen

Het werden er tenslotte 3: afbeelding 1
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 2
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 3
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 4
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 5
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 6
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 7
Het werden er tenslotte 3: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052