Ik ben eigenlijk heel blij

Ik ben eigenlijk heel blij

Alle kwekers zijn weg, alles is gesloten, en waarom denk je ? Het is vanaf vrijdat tot en met zondag de ZNA show, en er kan dus niets gedaan worden

Een domper ? Ja redelijk, want normaal kan ik altijd al een paar koi bowlen bij Momotaro, en nu mag er niets….Bovendien is de 1500 Ton vijver ook nog niet leeggemaakt en daar zitten redelijk veel van onze koi in, een dubbele ramp.

Ze hebben wel beloofd dat ze nu woensdag de grote vijver gaan leegmaken, omdat ze wisten dat ik hier speciaal voor kwam, maar zekerheid kan niet gegeven worden. Dus het wordt nog bang afwachten. Ik zal er in ieder geval druk opzetten, wees daar maar zeker van.

Waarom ben ik dan eigenlijk heel blij ? Ik ben blij dat Ueno de Grand Champion prijs van de ZNA show heeft gewonnen, en dubbel blij omdat ik net zijn 5 prachtige showa online heb gezet, waar niemand zin in heeft.

Als je nu goed kijkt, dan verbergen de showa die ik nu online heb staan de kenmerken van de Grand Champion. Ik kan het er wel in dromen zo mooi vind ik ze, maar ja…

Dus eigenlijk is er niet veel nieuws te melden, was het niet dat ik voor een Franse klant een showa moest bowlen die in de wintervijver zwemt, dus Christof moest voor mij aan de slag.

Ik denk dat hier geen woorden nodig zijn om de showa in al zijn glorie te laten zien. Hij, ja hij, want het is een man, 64 cm ondertussenn, nog maar 27 maanden of sansai, en als mijn Franse klant deze niet neemt, dan zou dat doodzonde zijn.

De huidkwaliteit springt er vanaf, en met het speciale voerregime van Probites zie je de koi ook evolueren qua massa en grootte. De optie staat erop, nu maar hopen dat hij hem koopt.

Het enige wat ik nog gedaan heb is een filmpje van de grote meisjes gemaakt wat ik altijd doe, en een sfeerfilmpje van de Momotaro koifarm naast de rivier die af en toe eens over durft te lopen.

Normaal staat morgen Sakai FF op het programma met nog enkele kwekers uit de regio van Hiroshima, dus dat zal altijd interessant worden.

 

Meer afbeeldingen

Ik ben eigenlijk heel blij: afbeelding 1
Ik ben eigenlijk heel blij: afbeelding 2
Ik ben eigenlijk heel blij: afbeelding 3
Ik ben eigenlijk heel blij: afbeelding 4
Ik ben eigenlijk heel blij: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

5 reacties

beereke

idd Matthijs  Ueno is een fantastische en onderschatte kweker , heb ook ooit een Ueno showa gehad en het was een beauty Maar wat gezegd van de SH-NA18-46 , wat een mooie showa man ( is mijn favoriet van de selectie) met potentieel 👌


The Untouchable

Ueno krijgt met de GC titel voor dit indrukwekkende exemplaar van een showa dan toch maar weer eens het gelijk van de koigoegemeente aan zijn zijde. Ik ben van oordeel dat het hier om een onderschatte (showa) kweker gaat, te meer als je goed kijkt naar de kwaliteit van de exemplaren die Luc nu in zijn aanbod heeft staan.


Matthijs

Lekkere rustige start Luc, ook wel eens fijn ;-) De Ueno.. wat moet ik zeggen ... hier zwemt er eentje en ze is fantastisch! Mensen moesten eens verder kijken dan momotaro en sff soms! Die silver fox is trouwens een monster! Gaat die af komen?


Johan

Vervelend Luc hopelijk zijn er morgen bij Sakai wel mogelijkheden. De 1500 Ton vijver leeghalen is wel een klusje komende woensdag dat zal wel is mooie plaatjes en filmpjes op kunnen leveren.


Wim DW

mooi luc, een dagje vrij - maakt dat de volgende dagen nog wat drukker worden - mooi filmpje van de grote meisjes -- die zou ik ook wel willen alleen zal het kostenplaatjes rechtevenredig met de grote en kwaliteit zijn. ik ben benieuwd naar de updates morgen en de komende dagen.  verder veel succes gewenst grt


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240