Ik ben er klaar voor

Ik ben er klaar voor

Vandaag nog even alles klaarzetten en opruimen, en de gezelligheid kan beginnen.

Mijn kleindochters hebben op de valreep nog wat kerstversiering gemaakt, en zullen me morgen ook assisteren met het uitdelen van de kleine prijsjes.

Ze zitten er hoopvol naar uit te kijken om te helpen.

Ik wil via deze weg toch iedereen bedanken voor de fijne mails die ik ondertussen heb aangekregen. Ik heb geen idee over het aantal mensen dat zal komen, maar afgaande op de reacties en het mailverkeer zal dit toch meer zijn dan ik verwacht.

Het beloofd dan ook een gezellige dag te worden. Voor diegenen die zaterdag niet kunnen komen, zal ik dus ook op zondag open zijn van 11.00 tot 14.00 uur. Niet te lang, maar toch voldoende om even te komen zien.

Ik wil nog even herhalen dat ik het op prijs zou stellen indien enkel die koi gebowld zouden worden waarvan je bijna overtuigd bent dat je deze wil kopen. Binnen enkele weken is het geen probleem meer om de koi daadwerkelijk te bowlen, maar nu wil ik er toch nog een voorzichtigheidsfaktor aan toevoegen. Het is niet zozeer een dag om koi te verkopen, alhoewel ik dat alleen maar kan toejuichen, maar het is meer een dag voor de gezelligheid.

Ondertussen zijn er nog foto's van de tosai van Sakai toegevoegd voor de veiling. De moeilijkheidsgraad hier zit hem natuurlijk in het feit dat het nog maar jonge tosai zijn. Misschien toch de moeite om hier een gokje voor te wagen en deze verder te laten opgroeien. Veiling Sakai Tosai. Je kan me altijd contacteren om eventuele biedingen door te geven.

Dan nog even herhalen tot vervelens toe:

Zoals je kan zien heb ik de foto van een landkaart toegevoegd.Ik verzoek alle mensen die zaterdag of zondag komen om hun auto te parkeren op de aangeduide parkeergelegenheid. Dit is ongeveer 500 m. van Interkoi, en er is plaats genoeg.

Parkeer aub NIET voor het huis van de buurman Louis, (ondertussen 81 jaar) want hij is volop bezig met de verkoop van zijn kerstbomen, en maakt zich altijd ongerust als er voor zijn deur een auto van mijn bezoekers parkeert. De mensen komen tijdens dit weekend hun kerstboom ophalen met de auto. Als je VOOR Interkoi staat is het de buurman aan de rechterzijde, je zult het wel zien.

Een kleine wandeling kan geen kwaad, en je stoort er niemand anders mee. Gelieve hier rekening mee te houden.

Meer afbeeldingen

Ik ben er klaar voor: afbeelding 1
Ik ben er klaar voor: afbeelding 2
Ik ben er klaar voor: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240