Ik heb de rode loper uitgelegd

Ik heb de rode loper uitgelegd

Voila, ik heb gisteren alles in gereedheid gebracht om iedereen te ontvangen die aanwezig wil zijn.

Je moet roeien met de middelen die je hebt, maar het is met liefde gedaan, en dat wil ook wat zeggen. Ik hoop in ieder geval dat de koikichi hun draai kunnen vinden en dat we er een gezellige dag van kunnen maken.

Naar aloude gewoonte doe ik ook altijd iets speciaal tijdens de opendeurdagen, en ik wil deze traditie dan ook doorzetten. Ik heb een showa aangekocht tijdens de veiling van Momotaro, die bij veel mensen in de smaak ligt. Het is niet de grootste, maar wel een showa die tegen april volgend jaar wel eens voor verrassingen kan zorgen. Ik vermoed dat ze rond de 65 cm zal zijn als ze een jaar mudpond achter de rug heeft.

Ik ga deze niet gratis weggeven, want dat is er aan koiverkopen niet verdiend, maar ik wil deze wel aanbieden tegen speciale voorwaarden.

Deze voorwaarden zijn als volgt:

Prijs van de showa: 2500 euro (normaal 3250 euro)

Mudpond 2014: gratis (tot november 2014) waarde 50 000 yen.

In totaal maak je dus een voordeel van meer dan 1000 euro. De moeder van deze showa is de 5-jarige Mako showa van 90 cm. Haar geboortedatum is juni 2012, met andere woorden is de showa nu slechts 17 maanden. Je kan zien aan de bouw dat het een stevig gebouwde showa is met een goede beenderstructuur.

Ze is niet overdreven groot, maar ze straalt wel kracht uit. Het is tevens een onvoorspelbaar patroon, waarbij het hi mooi vertegenwoordigt is, maar waar het sumi een onberekenbaar resultaat kan laten zien. Spannend en verwachtingsvol kan je een showa zoals deze noemen.

De body is uit één stuk met een goed en stevig staarteinde. De motoguru is langs beide kanten vertegenwoordigt om de showa de juiste uitstraling te geven. In mijn ogen een hebbeding waar je veel plezier van zou kunnen hebben.

Het aanbod is enkel geldig tijdens de opendeurdagen en vervalt zondag 14.00 uur.

Tot straks

Meer afbeeldingen

Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 1
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 2
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 3
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 4
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 5
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 6
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 7
Ik heb de rode loper uitgelegd: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240