Voor mij was het een succes

Voor mij was het een succes

Ik had alles in gereedheid gebracht met een minimum aan middelen, gewoon alles gebruikt wat voorradig is.

Het begon nochtans slecht, want Philip wou een kohaku zien, die ik nergens kon vinden. Raar maar waar, en het gebeurd me maar zelden dat ik een koi kwijt geraak, maar deze was me ontschoten. Het was me gewoon niet opgevallen, want ik laat de koi zoveel mogelijk gerust als ze binnen zijn.

Deze prachtige man echter kwam niet te voorschijn, en normaal weet ik iedere koi onmiddellijk zitten. Ondertussen heb ik navraag gedaan in Japan, en wat blijkt....hij is inderdaad niet meegekomen en in Japan blijven zitten. Het zal dus april worden vooraleer deze boven water zal komen...

Het was gezellig druk. In totaal waren er 38 mensen bezoekers, want dat kon ik afleiden uit de het touwtjesspel. Ik had 50 touwtjes opgehangen, en s'avonds bleven er nog maar 12 over. Touwtjetrek was een ludieke actie en de meeste mensen konden het wel op prijs stellen.

Nog even melden dat de prijzen geschonken werden door Mike van Nedkoi. Hij schonk 10 pakketten, waarvan 5 x 3 kg probites autumn en wintercare en 5 x 1 kg wintercare. Maarten Lammens schonk 3 x malamix 5 liter en 3 x malamix 2,5 liter. De T-Shirts van Sakai werden geschonken door de Sakai Fish farm, en de regenjassen door Paul Ashton. De rest werd aangevul door mij met potjes zelfgemaakte honing van Harold, vesten en bodywarmers van Interkoi. Iedereen had een prijsje.

Er werd slechts sporadisch gebowld, en ik moet iedereen bedanken dat er niet teveel verlangd werd van de koi. Slechts die vissen werden gebowld, die ook zo goed als zeker verkocht werden. Ik zet hieronder een aantal films op een rijtje van de koi die in aanmerking kwamen.

De budo goromo van Takano

De geweldige man van Momotaro

Een showa van Ninja, Sakai FF

2 sanke van Sakai FF

Een kohaku van Sakai FF

Vergelijk van 2 sanke van Sakai FF

Een moeilijke keuze uit de sanke van Sakai FF

Nog een man van Momotaro

Deze sanke had veel succes

Er werd nog gezellig doorgebabbeld tot 6 uur, en toen mocht ik naar huis. Ik had het aantal bezoekers tussen de 30 en de 40 geschat, en dat kwam goed uit. De verdeling Holland-België was ongeveer 50-50.

Mijn dank gaat uit naar mijn vrouw, die steeds op de achtergrond blijft, maar toch altijd aanwezig is, mijn kleinkinderen die meer plezier gehad hebben in het touwjtestrek dan de klanten, en een speciaal dankwoord voor Matthijs en Polleke, die me steeds geholpen hebben, daar waar nodig.

Vandaag verwacht ik slechts een 10-tal mensen. De 2de opendeurdag doe ik speciaal voor de mensen die niet op zaterdag konden komen. Wie dus nog graag langskomt.... je bent altijd welkom tussen 11.00 en 14.00 uur.

De opendeurdagen is dan ook een perfecte afsluiter van een heel succesvol jaar. Ondanks de sombere berichten in de media en de economische recessie, denk ik de juiste beslissing te hebben genomen door mijn aankopen op een andere manier in te delen. Door meerdere keren per jaar naar Japan te gaan zijn mijn aankopen ook beter gespreid en up to date. Ik laat het aan de mensen over om hun oordeel over de koi te geven.

2013 was mijn beste jaar tot hiertoe, en geloof me, dat had ik echt niet verwacht. In 2014 zal ik weer een andere stelling innemen om koi aan te kopen, maar dat zul je zeker en vast nog lezen in mijn volgende nieuwsitems.

Meer afbeeldingen

Voor mij was het een succes: afbeelding 1
Voor mij was het een succes: afbeelding 2
Voor mij was het een succes: afbeelding 3
Voor mij was het een succes: afbeelding 4
Voor mij was het een succes: afbeelding 5
Voor mij was het een succes: afbeelding 6
Voor mij was het een succes: afbeelding 7
Voor mij was het een succes: afbeelding 8
Voor mij was het een succes: afbeelding 9
Voor mij was het een succes: afbeelding 10
Voor mij was het een succes: afbeelding 11
Voor mij was het een succes: afbeelding 12
Voor mij was het een succes: afbeelding 13
Voor mij was het een succes: afbeelding 14
Voor mij was het een succes: afbeelding 15
Voor mij was het een succes: afbeelding 16
Voor mij was het een succes: afbeelding 17
Voor mij was het een succes: afbeelding 18
Voor mij was het een succes: afbeelding 19
Voor mij was het een succes: afbeelding 20

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240