Ik ben ontzettend blij

Ik ben ontzettend blij

Niet omdat ik gisteren weer enkele heel mooie koi heb verkocht, maar dat ik denk dat ik een goede plaats heb gevonden voor Helena.

Helena, de showa uit de Shiro Showa bloedlijn, was de enigste showa uit de 5-reeks, waar ik geen thuis voor had gevonden. Nu heeft eindelijk iemand de klasse die deze showa uitstraalt en de toekomst die deze showa in petto heeft, weet te waarderen.

Ze zal richting Den Haag verhuizen, waar ze ook verder zal begeleid worden door ons, voor zover dit natuurlijk mogelijk is. Ik moet zeggen dat ze er stralend uitzag gisteren, en ik ben blij dat ze uiteindelijk haar bestemming heeft gevonden. De rust en het feit dat ze in een degelijke 30 kuubs vijver terechtkomt met slechts enkele grote koi zal zeker een meerwaarde zijn voor haar ontwikkeling.

Voorlopig zwemt ze nog even bij ons, het verhuizen zal pas einde juli worden.

Vandaag ga ik lekker naar de folklorefeesten in Mariekerke, zoals ik ieder jaar doe, lekker verse paling eten en genieten van mijn fietstochtje langs de schelde…

Helena anno 25-06-2011

K3, een klassebak

Een goede koi hoeft niet duur te zijn

Meer afbeeldingen

Ik ben ontzettend blij: afbeelding 1
Ik ben ontzettend blij: afbeelding 2
Ik ben ontzettend blij: afbeelding 3
Ik ben ontzettend blij: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: vanaf 11.00 tot ± 16.00 uur.
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA18-45

showa SH-NA18-45
Koi Evolutie

1411052

Archief 1411052