Ik hoop dat ie niet gaat vliegen

Ik hoop dat ie niet gaat vliegen

Gisteren kreeg ik een update aan van enkele Dainichi die ik daar nog rond heb zwemmen.

Ik heb alle foto’s naast elkaar geplaatst van deze Showa, want een ontwikkeling volgen is toch altijd de moeite om te zien.

Ik heb iets met met deze showa al kan ik niet precies uitleggen wat !

Het is een body die je bijna alleen bij Dainichi aantreft, en velen zullen een hoop aanmerkingen hebben, maar ik blijf trouw aan wat ik vind van deze Showa.

Ik hoop dat ze er een ventieltje op hebben gezet, zodat ik er af en toe wat lucht van kan aflaten. De huid is ondertussen terug wit geworden in vergelijking met verleden jaar, en op de foto’s is heel goed te volgen wat het sumi op dit moment doet.

Ik ga ze nog een aantal jaar in de mudpond laten als het mag. Op de één of andere manier blijft deze me intigreren, en ik heb het gevoel dat ze na een extra jaar mudpond niet meer herkenbaar zal zijn.

Groot zal ze misschien niet worden, maar impossant zeker en vast. Duimen dat het sumi op de juiste manier naar boven komt, en dan is ze klaar om over te komen. Niet vergeten dat ze slechts sansai is, en toch 64 cm meet.

Een andere Showa die ik gekocht heb om de evolutie te zien, is deze showa, ook van Dainichi. Het was één van de eerste combinaties Dainichi – Momotaro uit monster 2. Ze is nu 68 cm als sansai, en ik had gehoopt dat ze meer sumi zou hebben bijgemaakt.

Dit is echter niet het geval. De koi spreekt mijzelf niet echt dadelijk aan. De body is slungelig lang, maar toch stevig, zodat de toekomst voor deze misschien toch nog wat in petto heeft. Afwachten is de boodschap.

Zij komt in April wel naar huis, samen met nog een andere Dainichi, maar daar heb ik nog geen update van mogen ontvangen. “Ze waren deze nog aan het zoeken” !!!

Meer afbeeldingen

Ik hoop dat ie niet gaat vliegen: afbeelding 1
Ik hoop dat ie niet gaat vliegen: afbeelding 2
Ik hoop dat ie niet gaat vliegen: afbeelding 3
Ik hoop dat ie niet gaat vliegen: afbeelding 4
Ik hoop dat ie niet gaat vliegen: afbeelding 5
Ik hoop dat ie niet gaat vliegen: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240