Ik trek de gele kaart

Ik trek de gele kaart

Ik trek vandaag geen rode, maar de gele kaart. Het is toch een aandoenlijk gezicht als je slechts éénkleurigen in de vijver hebt rondzwemmen.

Het maakt het echter wel speciaal. Eigenlijk zou ik er één kohaku bij moeten zetten om het geheel wat op te fleuren, maar bekijk het filmpje zelf maar.

Ben ik er fan van ? Niet helemaal, ik heb nog altijd een zwak voor gosanke, maar geel kan ik ook pruimen. Ik heb besloten om de lege vijver even zuiver te maken en het gele gevaar hier een tijdelijke verblijfplaats te geven.

De reden is vrij simpel, om proberen de mensen te overtuigen om één van deze geweldige koi aan te kopen. De markt wordt soms overspoeld met éénkleurigen, maar ik kan hier wel spreken van een gouden aanbod in plaats van een geel aanbod.

Het zijn stuk voor stuk oerdegelijke koi die op alle vlakken scoren. Ik nodig dan ook iedereen uit om zaterdag een kijkje te komen nemen indien je een éénkleurige koi wil aankopen.

Het zijn de laatste exemplaren en ook de betere exemplaren die overblijven. De maatvoering voor de grotere is 70-76 cm, de ogon zijn 50-55 cm.

Ondertussen is Toon aan zijn laatste dag bij Momotaro begonnen en mag hij met zijn leraar Maeda San de senbetsu doen, zoals je kan zien op bijgaande foto.

Het filmpje van Polleke had een groot succes en werd meer dan 400 keer bekeken, bijna net zoveel als de blaasoperatie van de showa, maar die zit op bijna 500 keer.

Ondanks het feit dat er weinig over gezegd wordt is het bekijken van de filmpjes toch met rassé schreden omhoog gegaan, wat er op duid dat er toch geïnteresseerd gekeken wordt naar wat ik schrijf en film…een opsteker want af en toe verlies ik de moed.

Op 7 augustus bereikte ik nog de piek van 710 gebruikers op één dag in deze moeilijke en rustige periode. Een moment van bezinning om het schrijven van nieuwsitems toch verder te zetten en me niet te laten kisten door het vergankelijke FB. Een monsterlijke taak....

Meer afbeeldingen

Ik trek de gele kaart: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137