Ik verklaar het zomerseizoen geopend

Ik verklaar het zomerseizoen geopend

Het is misschien nog vroeg in het voorjaar, maar de laatste jaren laat de zon zich sneller zien dan vroeger en zijn de jaargetijden aangepast.

Daarom verklaar ik het zomerseizoen vanaf vandaag officieel geopend en is het moment aangebroken om de kappen eraf te nemen.

Een hels karwei om iedere kap te demonteren, met de hogedrukreiniger zuiver te maken en ordelijk op te bergen….maar….gelukkig heb ik geweldige mensen die me onvoorwaardelijk helpen en daar ben ik dankbaar voor. Johnny had zich aangeboden om mee te helpen en daarom kon ik op tijd alles afwerken.

Hij weet er niet van, maar zal het dadelijk wel lezen. Daarom het volgende:

Johnny, je hebt laten horen dat je nog graag een kohaku wenst. Ik heb nog een aantal overblijvende koi, waarvan de meesten nog meer dan goed zijn.

Mijn voorstel is het volgende: om je te belonen voor je hulp, het klaarstaan als ik iemand nodig heb, altijd bereid om een helpende hand toe te steken, mag je als je wenst een kohaku uitzoeken die ik je cadeau wil geven.

Denk nu niet dat er geen goede kohaku meer bij de overblijvers zitten, want dat zie je fout. Er zitten nog bijzondere goede kohaku tussen en ik wil er 5 apart in een bowl zetten waaruit jij je keuze mag maken.

Het liefst zou ik dit vandaag of morgen met jou willen geregeld hebben. Dus als je wil kan je vandaag langskomen om een kohaku te selecteren. Het is je van harte gegund…. . Beter dan de koi die overblijven nog te laten verkommeren kan ik er beter bepaalde mensen een plezier mee doen. Misschien vind ik nog andere goede manieren om degelijke koi weg te geven...laat je gedachten ook maar de vrije loop en vertel het me...

Bovendien zal ik enkele foto’s toevoegen van iets waar je je de laatste maanden in hebt gespecialiseerd, namelijk het maken van overkappingen voor mijn klanten.

Je bent er sterk in en je doet het bijzonder goed. Je hebt al verschillende overkappingen gemaakt voor klanten en die zijn allemaal meer dan tevreden.

De overkapping die ik nu toon is een overkapping voor onze vriend “beereke” die vorig jaar tegenslag heeft gehad met zijn koi, maar ondertussen een make over van zijn vijver heeft gedaan. De kap komt eraan….nog even geduld. Dus voor al diegenen die een overkapping willen reserveren voor de volgende winter...je weet waar je moet zijn....

De rotsformatie in het filmpje werd trouwens zelf ontworpen en geïnstalleerd in samenwerking met Zenkoi heb ik me laten vertellen. Knap werk dat in ieder geval...Misschien wil hij voor jullie ook wel zoiets maken, wie weet....

Vandaag is het ook de laatste kans om een tosai te selecteren uit de opgroeifaciliteiten. Daarna zullen ze tijdelijk verdwijnen in de anonimiteit totdat ze weer opduiken.

We hebben er nog speciale plannen mee, dus wens je nog een tosai uit de opgroei aan te schaffen, dan is het nu de dag van de laatste kans.

De geselecteerde tosai voor de zomer opgroeifaciliteit doen het ondertussen meer dan goed. Een kort overzichtsfilmpje is altijd meegenomen, misschien zie je je tosai wel even rondzwemmen.

We kunnen de kleuruitspatting van de tosai van Momotaro niet evenaren, we moeten nog naar de juiste formule zoeken, maar de onze zijn op een natuurlijke manier grootgebracht en qua grootte kunnen ze zich makkelijk meten met het aanbod van Momotaro deze veiling.

Niet minder dan 550 tosai worden er momenteel aangeboden, het zal een race tegen de klok worden. Ik zal er bij zijn vanaf volgende week, dus als je interesse hebt om een bod te doen op één van de vele prachtige tosai van Momotaro, neem even contact op dan informeer ik je over de voorwaarden.

De tosai toegevoegd is onze keuze van de veiling. Dit is niet zomaar eventjes de tosai eruitgepikt die patroontechnisch mooi zijn, vergeet het maar. Dit zijn tosai die nauwkeurig via het filmpje keer op keer bekeken worden en geselecteerd, een werk van dagen....of we ze kunnen te pakken krijgen is nog maar de vraag, maar ik ga in ieder geval proberen.

De laatste die ik heb toegevoegd is een mannelijke sanke...de overige mannen heb ik links laten liggen, want hier geloven ze helaas nog altijd niet in mannen...

Meer afbeeldingen

 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 1
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 2
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 3
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 4
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 5
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 6
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 7
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 8
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 9
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 10
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 11
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 12
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 13
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 14
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 15
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 16
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 17
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 18
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 19
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 20
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 21
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 22
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 23
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 24
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 25
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 26
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 27
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 28
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 29
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 30
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 31
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 32
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 33
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 34
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 35
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 36
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 37
 Ik verklaar het zomerseizoen geopend: afbeelding 38

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240