Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden

Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden

Terwijl de show in Rijswijk volop aan de gang is, volg ik gelaten de wakagoi show in Japan.

Blijkt plots dat ik de Kokugyu prijs heb gewonnen met de Doitsu Sanke die ik onlangs heb aangekocht via Narita. Nu zal je zeggen mooi, maar blijkbaar is dit een bijzonder belangrijke prijs.

Voor zover ik het begrepen heb, wordt er in iedere klasse een winnaar gekozen. Maar daarnaast wordt er ook een winnaar gekozen over alle andere soorten in zijn klasse 43 Bu.

Hier een filmpje van de jurering. En op de plastic zak zul je Tsubaki prijs zien staan. Tsubaki is volgens mij de prijs voor de beste koi in zijn soort, dus in doitsu sanke 43 Bu. Als je de Tsubaki prijs hebt, dan heb je kans om Kokugyo te worden. (ik hoop dat ik het goed zeg)

Volgens Paul, die mijn belangen verdedigt, is het nog nooit gebeurd dat een Doitsu Sanke Kokugyo price heeft gewonnen in Japan, want deze moet het opnemen tegen alle andere soorten zoals gewone kohaku, gewone sanke, showa etc…

Filmpje tijdens aankoop bij Narita.

Dit zou volgens hem een unieke gebeurtenis, tenminste zo heb ik het begrepen. Dat de sanke bloedmooi was, dat had ik zelf wel gezien, en deze prijs voor een kleine Belgische koidealer schijnt in Japan toch wel enorm grote waardering te kennen.

Ik ga vandaag echter rustig mijn visjes verzorgen en de mensen ontvangen. Foto's en filmpjes zal ik later wel krijgen, en Paul is de perfecte man om mij te vertegenwoordigen. NIet dat hij schoner is, maar hij spreekt tenslotte perfect Japans.

Ik lig er gewoonlijk niet zo wakker van, van prijzen, maar blijkbaar moet ik hier toch wel een tandje bijsteken voor zover ik het kan begrijpen, en is de omvang van mijn kokugyu prijs veel belangrijker dan ik zelf kan inschatten, dus well done Interkoi zal ik maar zeggen.

Van de andere koi heb ik helaas nog geen gegevens, wegens te druk zegt Paul, maar hij zal me proberen over alles te informeren in de loop van de dag.

Meer afbeeldingen

Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden: afbeelding 1
Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden: afbeelding 2
Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden: afbeelding 3
Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden: afbeelding 4
Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden: afbeelding 5
Interkoi = Kokugyu 43 Bu geworden: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240