Interkoi in retrostijl

Interkoi in retrostijl

Jawel hoor, het waren de klanten uit het eerste uur die nog eens langskwamen.

Eén ding wat ik altijd bijzonder vind, is dat de meeste mensen van weleer nog altijd klant zijn, en hopelijk klant zullen blijven, want klanten zijn de adem van interkoi, trouwens van iedere zaak veronderstel ik.

Zonder klanten is je liedje vlug uitgezongen, en dit motiveert je telkens opnieuw om je best te doen voor je klanten. Regelmatig komen er nieuwe bij, sommigen verlies je, maar dooreen genomen heb ik een bijzonder trouwe klantenkring.

Er werd natuurlijk veel gekeken, maar niets gebowld, want dat is nog wat te vroeg. Toch werd er een serieuze tosai aan de haak geslagen, namelijk deze sanke van 41 cm met toch wel een zeer speciaal patroon. Bloedlijn van Momotaro gecombineerd met een bloedlijn van Sakai, waar moet dat heengaan ?

Als laatste heb ik nog een filmpje van de nieuwe nisai gemaakt. Hier kan je zien hoe ze voor de eerste keer reageren op hun eerste maaltijd. En zeg nu eerlijk…als ze goed getransporteert worden, hebben ze niet veel tijd nodig om te acclimatiseren.

Een bijzondere collectie voor diegenen die graag reuzen in hun bezit krijgen voor een zeer acceptabele prijs. Het zijn geen mannen die als vrouwen verkocht worden, maar mannen die als mannen verkocht worden. Maar als jij het verschil kan zien tussen de Momotaro mannen en de vele andere aangeboden vrouwelijke koi, dan ben je beter dan mij, want ik zie het op enkele uitzonderingen na niet.

Deze koi die tussen 1500 en 2450 euro aangeboden worden zijn allen tegen de 60 cm en hebben de genen om 70-75 cm minimaal te worden. Ik neem dan veiligheidshalve de vermelding 80 cm niet in de mond, maar ik zou er niets van verschieten als dit ook in hun mogelijkheid ligt.

Deze koi in deze kwaliteit in combinatie met deze grootte is een unicum, al zeg ik het zelf. Komen kijken is een optie, maar ik weet wat nog veel beter is.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240