Interkoi veiling 2024

Interkoi veiling 2024

Op verzoek van Interkoi Germany en Interkoi Ameide zal er een 1ste veiling gehouden worden die van start gaat op 14 februari en zal eindigen op zondag 18 februari. Een woordje uitleg is misschien nodig.

bompaJe kan je op dit moment al inschrijven om het aanbod van de veiling te kunnen bekijken. Er zijn al enkele koi in vermeld en het zal in de loop van de volgende dagen nog verder uitgebreid worden. Je kan als je wil nu al een kijkje nemen via deze link.

Om deel te nemen aan de veiling ben je uiteraard verplicht om je in te schrijven. Belangrijk: Je moet wachten op mijn goedkeuring vooraleer je kunt deelnemen. Ik wil de gegevens van de mensen controleren vooraleer ik toestemming geef. Dus wacht op de bevestiging en mijn toestemming;  Als gegevens niet goed zijn ingevuld, zal ik je een retourmail sturen waarom je niet goedgekeurd wordt.

Indien je deelneemt aan de veiling en je bent de winnaar van een koi, zul je in de loop van de daarop volgende dagen een factuur ontvangen voor je aankoop. Gewoonlijk verloopt dit correct en wordt de betaling netjes uitgevoerd. De facturatie van de  koi uit Ameide komt uiteraard vanuit Interkoi Ameide, de facturatie van de koi uit Duitsland komt van Interkoi Germany. Internationale betalingen zijn geen probleem meer.

Bij deze veiling worden er koi aangeboden van Ameide, die daar kunnen afgehaald worden. Uiteraard kan dit in overleg met André en kunnen de koi die gekocht worden blijven zitten tot 1 april. Het overige aanbod koi bevind zich in Duitsland. De koi die verkocht worden zullen op een bepaald tijdstip in Arendonk samen geleverd worden. Vermoedelijk is dit in de eerste periode van april. Interkoi Arendonk zal hiervoor een vijver speciaal apart houden zodat de koi voor de mensen in België of Nederland deze kunnen komen ophalen, tenzij ze natuurlijk liever naar Duitsland rijden om ze op te halen.

De startprijzen van de koi wordt bepaald door de laagst mogelijke waarde van de koi, die veel lager  ligt dan de oorspronkelijke waarde. Dit kan variëren op een korting van 30% tot 70% van de waarde van de koi. We kunnen het risico niet lopen om van een bodemprijs te beginnen en een koi onder de waarde te verkopen.

We zijn ons goed bewust dat een veiling zoals het er in Japan aan toegaat niet aan de orde is in onze regio. De startprijzen zijn in ieder geval een enorm voordeel voor de koiliefhebbers maar we hopen natuurlijk dat er flink geboden wordt want er zitten fantastiche koi tussen. 

Vermoedelijk zullen we in de loop van de volgende weken nog op regelmatige tijdstippen een veiling activeren. Schrijf je dus in en wacht even op mijn goedkeuring, dan kan je deelnemen aan deze eerste veiling met een grandioos aanbod van koi, gebaseerd op bodemprijzen.

https://auction.interkoi.eu/

 

0
1
3
3
1
6
4
2

Meer afbeeldingen

Interkoi veiling 2024: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Eric

Hoop dat de veiling een succes word 👍


JR

Klopt het dat oude inlog niet meer werken?

interkoi

Alles werkt zoals het hoort. Juiste gegevens invullen anders moet je me even je naar geven dan kijk ik het na


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml