Interkoi@narita R-collection

Interkoi@narita R-collection

De spanning was te snijden, maar ik was de rust zelve. Je voelde wel de adrenaline rondgieren, maar ja, je hebt het al zo dikwijls meegemaakt dat het routinewerk is.

Het was wel een dag waar alle verwachtingen in werden voldaan. Ik heb prachtige koi gezien die ik onmiddellijk zou aankopen als ik de middelen had, maar helaas moet ik ook hier een stapje achteruit doen voor de grote kanonnen, en me niet laten verleiden door het onmogelijke.

Soms moet ik me echt inhouden, want er zitten koi tussen die je echt wel wil hebben, maar lekker met de 2 voetjes op de grond blijven, het risico is al zo ontzettend hoog, en het blijft steeds gokken zonder dat je fouten mag maken.

Ik heb wel genoten van de kwaliteit die ik te zien kreeg, en bovendien in alle variëteiten en kleuren. Ik heb geen idee hoeveel vissen er ingezet werden, maar het was verschrikkelijk veel, nog maar niet te spreken van het totaalbedrag van het totaal….

Maar kom, alle respect voor Narita San die het gelukt is om dit soort zaak op te zetten. Het is niet alleen die zaak opzetten, maar ook de finesse hebben om iedereen het gevoel te geven dat hij belangrijk is, groot of klein, rijk of arm. Ik heb bijna zelden respect voor iemand, maar Narita verdient mijn respect.

Toegegeven hij is een zakenman, maar om dit te realiseren daar moet je de kracht voor hebben, want het is me geen habbekrats wat hij doet.

Al de vissen die hij vandaag heeft laten zien, zijn opgekocht en betaald. Velen steken hun grieven niet onder tafel omdat hij zo duur is, maar vraag aan jezelf wat jij zou doen als je de capaciteiten had om ze op deze manier te verkopen…respect Narita San, en dat heb ik nog niet voor veel mensen gehad.

Ik ga je een overzicht geven van de koi die zoal gepresenteerd werden, dan kan je een indruk opsnuiven als je graag koi ziet. Ik heb het verpakt in 3 delen, zodat je een algemeen overzicht krijgt van de aangeboden koi.

Interkoi@narita_01

Interkoi@narita_02

Interkoi@narita_03

Het systeem van vissen bekomen was verandert. Het is soms vervelend dat je een bepaalde vis niet kan kopen, maar je moet wel toegeven dat het een eerlijke manier is en dat iedereen een kans krijgt om iedere koi aan te kopen en dat het geld op dat moment geen belang heeft. Ik hoop dat het filmpje enige duidelijkheid geeft.

Je zult bij de vorige filmpjes ook kunnen zien hoeveel stickertjes er op sommige koi geplakt worden. Ik heb moeten opboxen tegen 30 stickertjes en ik heb heel veel geluk gehad. Tenslotte heb ik er 3 te pakken gekregen en dat had ik echt niet verwacht.

Dit zijn de vissen die ik te pakken heb gekregen en die probeer ik deze avond nog te posten. Ik ben er bijzonder blij mee…

Zo, daar hou ik het bij, want morgen wordt het een belangrijke dag voor mij, en soms tussen de menigte zie je toch eens een bekende zoals je op de foto kan zien…rarara wie zou dat zijn ?

Meer afbeeldingen

Interkoi@narita R-collection: afbeelding 1
Interkoi@narita R-collection: afbeelding 2
Interkoi@narita R-collection: afbeelding 3
Interkoi@narita R-collection: afbeelding 4
Interkoi@narita R-collection: afbeelding 5
Interkoi@narita R-collection: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240