Japan is voorbij, we bouwen ondertussen verder

Japan is voorbij, we bouwen ondertussen verder

Juist voor mijn heerlijke Japanreis moest ik nog zorgen dat alles werkte in mijn nieuwe bakken, en zorgen dat er al enkele koi in de vijvers zaten.

Dat ging gepaard met de nodige kopzorgen, maar het beoogde doel was bereikt. Ik heb gehoord dat er nog verscheidene afstellingen moesten gebeuren terwijl ik in Japan rondtoerde, maar mijn zoon Robby heeft alles netjes onder controle gehouden samen met Rini. Ik moet zeggen dat ze dit goed hebben gedaan, waarvoor mijn grootste dank.

Ik had de opdracht gegeven van de dingen die ondertussen nog uitgevoerd moesten worden, en was dan ook benieuwd of na mijn thuiskomst alles goed was uitgevoerd. En ik moet eerlijk zeggen, ik was aangenaam verrast. Er werd een loopbrug gemonteerd aan de achterzijde waar de reklameborden hangen van de mensen die Interkoi op gepaste wijze ondersteunen. Er werd een aluminium frame gemonteerd met polycarbonaat om geen risico's te nemen bij het opspringen van de vissen als deze van Japan aankomen en ik heb vandaag alles een beetje opgeruimd.

Donderdag morgen komen de nieuwe koi aan, en alles moet dan in gereedheid zijn om ze op te vangen. Dit belooft weer mooie nieuws reportages voor de volgende weken, want hier kan ik mijn enthousiasme volledig in kwijt. Wij hebben er alle vertrouwen in en ik hoop de mensen die mijn doen en laten volgen ook.

Op de fotoreportage zie je hoe het er nu een beetje uitziet. Wat moet er nog gedaan worden ? De buitenzijde moet nog gespoten worden. De trap is in bestelling en zal binnen 10 dagen geleverd worden. Er moet nog een loge gebouwd worden om even rustig te ontspannen, en dan zijn we bijna klaar denk ik.

Op de foto's maak ik nog even reklame voor deltafiltration en www.logilabel.nl. Ik vind dat dit niet genoeg in de bloemetjes kan worden gezet.

Als we zover zijn, zal ik graag een zondag opofferen om jullie eens mee te laten genieten, want genieten is het hoor...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240