Je houdt ervan, je houd er niet van

Je houdt ervan, je houd er niet van

Blijkbaar hou ik er wel van, anders zou ik deze kindai Showa niet gekocht hebben.

Ik was blij verrast toen ik het filmpje te zien kreeg. Een dankbare en positieve evolutie is hetgeen ik ervan kan zeggen.

Hetgeen men hoopt begint zich te ontwikkelen. Eerst en vooral de stralende fukurin is hetgeen mij plezier doet, de Showa straalt, je kan het niet ontkennen, het is een lust voor het oog.

De ontluikende menware is volop aan het ontwikkelen. Je ziet het sumi van de neus naar de schouder doorkomen, wat deze Showa een enorme meerwaarde zal geven.

De motoguru is grandioos perfect geworden, iets wat ik gewoon niet verwacht had. Qua body zou ik misschien liever nog een dikker staartstuk hebben gezien, maar mensen….moeten we niet tevreden zijn met wat we kunnen krijgen in plaats van ons te pletter te kijken naar de onbetaalbare showkoi die in alle sociale media met veel verve getoond worden ?

Ik moet eerlijk zeggen, ik krijg er een bloedhekel aan. Het is precies of alle koi er zo uitzien in Japan en niets is minder waar. Ik krijg er mijn buik van vol want iedereen begint in zijn hoofd vergelijkingen te maken met de getoonde koi, en zo is er maar eentje op de miljoenen, en die komen zeker niet naar hier.

Laat ik het maar bij mijn eigen bestand houden. Ze beginnen vrolijk rond te zwemmen, en zelfs door het plexiglas heen, kunnen ze me volgen.

Een kleurrijke meute die zich duidelijk in hun sas voelen….

Bovendien heb ik nog een filmpje gemaakt van de koi die in het weekend in promotie staan. Koi van verleden jaar april en later die voor een habbekrats aangeboden worden. Kijk toch eens goed ! Er zitten ook wel koi tussen die nog opgehaald moeten worden.

Het is een duidelijke keuze om zoveel mogelijk koi nog te verkopen vooraleer de nieuwe lichting aankomt. Het is een keuze die gemaakt is om zoveel mogelijk plaats te maken voor de koi die volgende week aankomen. Weinig koi, veel ruimte, goede gezondheid.

Wat is het grote voordeel van koi die buiten hebben gezeten ? Dat zal ik je eens vlug vertellen. De koi zijn een jaar bestand gemaakt tegen de aanvallen van een normaal vijverbestand buiten, en hebben niet altijd beschermd binnen gezeten. Een niet te vergeten aandachtspunt….

Is het makkelijker ? Neen, integendeel, koi buiten houden zoals bij Interkoi is veel moeilijker…

Meer afbeeldingen

Je houdt ervan, je houd er niet van: afbeelding 1
Je houdt ervan, je houd er niet van: afbeelding 2
Je houdt ervan, je houd er niet van: afbeelding 3
Je houdt ervan, je houd er niet van: afbeelding 4
Je houdt ervan, je houd er niet van: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137