Je krijgt wat je verdient....

Je krijgt wat je verdient....

Dit wordt tenminste altijd gezegd, en we zullen het dan maar geloven. Ik moet bij deze nogmaals Henny van koi2000 nog eens hartelijk bedanken voor het omwisselen van de datums.

Normaal zouden wij verleden week de barbecue gedaan hebben, maar toen strooide de koi-en vijverdagen in Appeltern roet in het eten, waardoor ik de jaarlijkse barbecue een week moest verzetten. Dus bij deze: hartelijk bedankt aan het bestuur van koi2000, met name Henny, Dennis en Davey, want dit weer maakt de jaarlijkse barbecue pas goed.

Er zijn een 5-tal afzeggingen, dus als er nog mensen zich geroepen voelen om alsnog te komen, zijn ze van harte welkom. In totaal zullen we een 85 mensen over de vloer krijgen, iets minder als andere jaren, maar daar zal het verlengde weekend en de communiefeesten ook wel toe bijgedragen hebben.

Zoals je kan zien op de foto's heb ik al mijn werk gedaan, nu is het aan jullie om het feest compleet te maken. Ik wil hier nogmaals enkele puntjes aanstippen die misschien belangrijk zijn:

De poorten gaan open op 11 uur.

De barbecue zal om 12.30 uur beginnen en zal duren tot ± 15.00 uur.

Chiquedings zal aanwezig zijn met de prachtige kinderkleding, vooral voor kleinkinderen bestemd.

Sportselect zal aanwezig zijn met enkele geweldige wandelschoenen van Chiruca, wat sportieve damespolo's, power balance armbanden en wat sleffers van bekende merken.

De Interkoi vesten en T-Shirts zullen beschikbaar zijn voor de mensen die Interkoi willen steunen.

Je zal je kunnen inschrijven voor het fantastische boek van Rini Groothuis: Nishikigoi Symfonie. In voorinschrijving (betaling) zal het boek respectievelijk 69 en 109 euro kosten en vanaf 20 augustus 79 en 125 euro.

Rond 15.00 uur zullen mijn kleinkinderen 4 mogelijke winnaars trekken, en zal iemand uit het publiek de winnaar uit de 4 gekozen nummers trekken. Deze wint de kohaku van Yamamatsu, allen welbekend.

Vanaf 15.00 uur mogen er op verzoek koi gebowld worden, waarna we rustig zullen afbouwen. Zoals voorheen gezegd, is er een korting van 30% voor alle aanwezigen van morgen voorzien. Dit was mijn speciale aanbieding waar ik het voorheen over gehad heb.

Tot morgen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137