Je zal maar Taniguchi heten

Je zal maar Taniguchi heten

Een hele fijne man, hele goede vissen, maar het loopt dikwijls fout, daar is nu éénmaal niets aan te doen, dat moet je erbij nemen.

Ik kreeg gisteren dit bericht aan: Update on Taniguchi shipment Luc...his staff did not send to Niigata as we requested, but instead to our usual pick up place in Hiroshima. So there are no Taniguchi koi on this shipment!!!

He called me and apologised, he is not at the farm but now overseas so he takes the blame for this mistake. Our next shipment is end of May. The koi from him will be on that flight without mistake. Sorry for this bad news...

Het transport is dus verplaatst naar einde mei en ik kan er helaas weinig aan doen. Bij nazicht zou het volgende transport dan op dinsdag 31 mei plaatsvinden, maar ik hou je sowieso op de hoogte.

Wat betreft zaterdag.

Zoals gepland zal zaterdag de Ueno dag plaatsvinden, voorafgegaan met een bbq van hamburgers en braadworsten. Het zou fijn zijn om te weten wie er allemaal komt, om bepaalde voorzieningen te treffen.Nog even alles op een rijtje. Rond 12 uur zal ik klaar zijn met het bakken van de hamburgers of de braadworsten.

Nadien is er het volgende

Bespreking van de tosai van Ueno door Ben. Vragen kunnen gesteld worden en Ben zal je uitleggen waarom deze tosai werden gekozen. Iedere koi heeft zijn charme en wij geloven zeer sterk in de kwaliteit van deze tosai, ondanks het feit dat ze niet de body’s bezitten van de populaire Momotaro monsters.

Tegelijkertijd wil ik een bepaalde aanbieding doen, die je misschien helpt om je over de streep te halen en deze tosai een kans te geven. Ieder die aanwezig is heeft natuurlijk de mogelijkheid om de Ueno aan te kopen.

Mijn voorstel is om de tosai nog 2-3 maanden in de verwarmde vijver in Arendonk te laten rondzwemmen om de evolutie te kunnen opvolgen. Bovendien wordt er een vaste prijs afgesproken.

De prijs inclusief het verblijf in Arendonk tot eind augustus bedraagt 1299 euro alle kosten inbegrepen. Indien er mensen zijn die een Ueno mee naar huis willen nemen, kan ik dat alleen maar toejuichen, want dan kan men nadien een vergelijk maken tussen de evolutie van de Ueno in Arendonk en de Ueno in zijn eigen omgeving. Dit zou een pluspunt zijn. Indien men de Ueno mee naar huis neemt, komt er een extra korting van 100 euro, en betaal je 1199 euro in plaats van 1299 euro.

Na de Ueno Showa zal er een voorstelling van een aantal tosai van Momotaro plaatsvinden die ik ook in promotie ga zetten. Ook hier heeft men de keuze om de koi nog tot eind augustus in de groeivijver te zetten of niet.

De Momotaro zijn nu éénmaal de reuzen onder de koi. De volgende serie zijn allemaal koi uit de laatste veiling, die ik op de kop heb kunnen tikken omdat er weinig animo was van de chinezen. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om er zoveel mogelijk te kunnen aankopen. Ik zet de tosai die ik wil voorstellen hieronder op een rijtje

Prijs per stuk van deze tosai: 999 euro. Indien verblijf in verwarmde vijver +100 euro.

Showa SH-V16-481

Showa SH-V16-4129

Showa SH-V16-4142

Showa SH-V16-4163

Sanke SA-V16-48

Sanke SA-V16-432

Prijs per stuk van deze tosai: 1299 euro. Indien verblijf in verwarmde vijver +100 euro.

Kohaku KO-V16-442

Kohaku KO-V16-443

Kohaku KO-V16-456

Showa SH-V16-4162

Sanke SA-V16-4151

Sanke SA-V16-410

De koi zullen één voor één voorgesteld worden. Vragen staat vrij en indien je een tosai wil aankopen zal dit genoteerd worden. Het weer laat ons echter wat in de steek, en ik zal moeten improviseren op de dag zelf.

Afhankelijk van het weer zal de voorstelling ofwel binnen ofwel buiten doorgaan. De temperatuur daalt aanzienlijk, maar het is niet de eerste keer dat ze zich vergissen. Het zou ook fijn zijn moest je je aanwezigheid even melden via de reacties.

Wil je dit niet via de reacties, stuur me dan een mailtje, dan kan ik toch ongeveer inschatten wat ik moet voorzien qua drank en versnapering.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240