Jullie wilden absoluut Sakai FF female

Jullie wilden absoluut Sakai FF female

Jullie krijgen Sakai FF Female koi. Je hebt de oren van mijn kop gezeurd over Sakai FF female, ik hoop nu maar dat ik er geen spijt van zal krijgen.

Het was mijn eerste Sakai veiling. Ik had al toestemming gekregen om een Open Sales mee te maken, maar nu mocht ik de veiling bijwonen, Ik was dus in het mekka van de koi, en morgen nog eens.

Is het nu meegevallen ? Ja, het viel me niet tegen. Ik zag er alle bekende gezichten plus nog enkele meer, en ik heb ook mijn duit in het zakje gedaan. Het was weer een hele ervaring, helemaal anders dan ik gewend ben.

Helaas moet ik het telkens afleggen tegen de grote heren, maar ik heb toch het gevoel dat ik er een aantal goede koi heb uitgekozen. Soms moet je kiezen voor body, dan weer voor huidkwaliteit, en dan weer voor patroon. Om nu alle 3 samen te kopen, is zo goed als onmogelijk, tenzij je miljonair bent.

Spijtig dat en niet over prijzen mag gesproken worden, want ik ben bang dat de oortjes beginnen te tintelen als je de prijzen zou horen.

Ik heb alles momenteel op de website gezet. De mannen zijn voorzien van een prijs, de vrouwen moet ik nog even goed gaan berekenen, want dit is iets gecompliceerder, vermits hier de mogelijkheid is om deze in de mudpond te laten, en dat is de wens van veel mensen.

Ik ga proberen tegen morgen alles goed op een rijtje te zetten, en wie interesse heeft om een koi in de mudpond te laten, moet eventjes een mail sturen voor de prijsopbouw. Het is hier ondertussen 1 uur s'nachts, en ik moet er morgen weer vroeg uit. Ik heb nog heel wat werk, dus ik ga mijn verslag niet te lang maken.

Denk er wel aan dat er geen garantie is indien een koi komt te overlijden, kleur verliest of slecht evolueert. Er is een vergoeding van 20%, maar daar zal niemand blij mee zijn. Als alles goed gaat en de koi komen goed uit de mudpond, dan is het natuurlijk een geweldige belevenis….

Ik heb in de drukte toch de tijd genomen om wat filmpjes en zo te maken, die ik je zeker niet wil onthouden. Mooi is wel dat de grote patron van Sakai FF, me even persoonlijk hielp om de tosai te vangen om te filmen.

Overzicht van de aangeboden veilingkoi

Verpakken van de koi tijdens veiling

Ter informatie: de duurste koi van de veiling was nummerke 111, een big rose sanke van 62 cm

Nog even misschien een woordje uitleg over de Staff Fish koi.

Het personeel dat bij Sakai werkt mag op een bepaald ogenblik zelf een koi selecteren en grootbrengen. Als de koi goed evolueert mag hij deze inzetten in de veiling en mag hij deze verkopen via de veiling. Het geld dat hij daarmee ophaalt mag hij zelf houden. Dit wordt wel bij zijn loon opgeteld, en hier zal hij ook belastingen over moeten afdragen.

Of er bepaalde afspraken zijn tussen de kweker en het personeel weet ik niet, maar dit is in grote lijnen wat er gebeurd. Een mooie geste zou ik zeggen. Ik heb één geluk, ik heb geen personeel....

Meer afbeeldingen

Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 1
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 2
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 3
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 4
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 5
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 6
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 7
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 8
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 9
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 10
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 11
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 12
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 13
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 14
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 15
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 16
Jullie wilden absoluut Sakai FF female: afbeelding 17

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240