Lucky Draw

Lucky Draw

Wat is Lucky Draw ? Er worden een aantal koi geselecteerd die niet goed genoeg zijn om bij een veiling aan te bieden.

Bij deze koi staat een prijs vermeld die in principe vrij laag is. De deelnemers kunnen een kaartje stoppen in de bijhorende enveloppe met vermelding van hun naam, waardoor ze te kennen geven dat ze zich kandidaat stellen om één van deze koi aan te kopen.

Het systeem is vergelijkbaar met het systeem van de Open Sales dat regelmatig ook bij Momotaro wordt gehouden. Het voordeel is dat je een 100% vrouwelijke koi van deze kweker tegen een relatief lage prijs kunt inkopen.

De koi kan niet in Japan gehouden worden, maar moet verscheept worden. Ik wil deze kleine toegift ook doortrekken en een Lucky Draw organiseren met de 2 koi die ik op de kop heb kunnen tikken. Het gaat over deze 2 koi.

Sanke SA-V15-44: 60 cm voor de prijs van 1495 euro

Showa SH-V15-413 : 52 cm voor de prijs van 995 euro

Wie interesse heeft om mee te dingen naar de aanschaf van een Lucky Draw koi, moet me een mailtje sturen met zijn inschrijving. Het mailtje moet naam en adresgegevens bevatten zodat ik weet wie ik aan de lijn heb. Hij of zij verklaart zich ook akkoord met de aanschaf van deze koi na inschrijving. Gelieve enkel per mail te reageren zodat ik alles bij kan houden.

Iedereen mag meedoen. Misschien is het wel jou Lucky Draw

Ik zal een mail terugsturen met een nummer dat gekoppeld is aan je naam. Als ik terug thuis ben, zal ik 2 van mijn kleinkinderen vragen om één van de nummers te trekken. Ik zal dit ook op film vastleggen zodat je weet wie de nieuwe eigenaar van de koi wordt.

Het zijn misschien geen topkoi, maar je maakt toch kans op een behoorlijk imposante vrouwelijke koi van Sakai FF, inclusief certificaat en dat spreekt boekdelen. Beide koi zijn nisai, de sanke is van Seven Star, de showa is van Blue Moon.

Meer afbeeldingen

Lucky Draw: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137