Kaart vergeten

Kaart vergeten

2de Paasdag begon rustig. Ik kreeg het bezoek van een dierbare klant, maar nadien viel het volledig stil.

Dan maar alles klaarzetten voor de opensales. Het zonnetje scheen, en dit was een mooie gelegenheid om alles rustig klaar te zetten. Het wordt trouwens een drukke week, want naast de voorbereidingen voor de opensales dag, moet ik ook nog mijn taken als bompa tijdens de vakantie vervullen, en geloof me, dat is soms vermoeiend en tijdrovend.

Ik was nog niet goed en wel bezig of ik kreeg het bezoek van Piet en zijn vrouw van Koi-Idol. Piet wou eens kennismaken met Interkoi, en tegelijkertijd een foto maken van de winnende banner van de hobbyisten. Dat kwam goed uit, want Polleke had deze verleden week meegebracht, en hij zou vandaag naar Interkoi komen met de banner.

Nog even later werd het dan zo druk, dat ik nauwelijks tijd had om foto's te maken of filmpjes. Gelukkig was Piet ter plaatse om me hierin bij te staan. De ganse namiddag was het dan gezellig keuvelen, koi laten zien, en genieten van al het moois.

Blij dat Piet de foto's gemaakt had en deze zou opsturen, kreeg ik deze morgen een mail aan met de melding dat hij zijn geheugenkaart niet in de camera had zitten....waar ken ik dit van ? Bovendien was Polleke ook niet verschenen met de banner, dus die foto moet ook nog gemaakt worden. Een goede raad Piet: ik neem tegenwoordig altijd een reserve kaart mee, want ik ken het probleem, en ik heb altijd een reserve batterij klaarstaan voor het geval ik een lege batterij heb...

Ik heb wel tussendoor enkele filmpjes gemaakt, en die wil ik je niet onthouden. Om te beginnen heb ik de, Kohaku van Momotaro gebowld, waarvan wij beiden geloven dat deze nog veel in zijn mars heeft. Er waren nog geen andere klanten aanwezig, en konden dan ook rustig nagenieten van deze reus in wording. Ze is 20 maanden, 60 cm en zonder kleurvoer op de opensales van vorige veiling ingezet.

Iemand kwam speciaal dit miniatuurtje bekijken dat ik op de veiling van Momotaro heb gekocht, en waarvoor ik de complimenten gekregen had van Toshioki Sakai. Het is soms moeilijk te begrijpen waarom dit kleine ding zo duur is, maar als je het ziet, de omstandigheden kan geven om te ontwikkelen, zou je wel eens een hele mooie kunnen hebben.

Tenslotte heb ik nog enkele koi, waarvan er enkele deel gaan uitmaken van de opensales, gefilmd. Ik ben dan ook benieuwd wat deze eerste opensales dag gaat brengen. (ohja, de grote kohaku hoort er niet bij, wees niet ongerust....)

Niet vergeten te bestellen:

Eenmalige actie Probites

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240