Een van de oudste bekenden

Een van de oudste bekenden

Gisteren kreeg ik een mailtje aan van Matthijs, met de ontwikkeling van een koi, die één van de allereerste aankopen was in het bestaan van Interkoi.

Het handelt over een goromo van Takigawa, en als ik deze koi zie, kan ik me deze ook nog herinneren.

Matthijs

bij dezen even een update van een goromo die destijds uit jouw allereerste selectie voor de allereerste opendag kwam. Destijds aangekocht op een cm of 18 volgens mij, inmiddels 48 cm, niet echt groot...maar wel een prachtige vis geworden!

dit visje sprak mij vanaf het moment dat je hem kocht al enorm aan, daarom ook gekocht. Ik heb hem destijds [onder interkoi zwolle" target="_blank" rel="noopener"> verkocht aan mijn zwager. Ik kan nog steeds genieten als ik dit visje zie, leek me leuk om er een update van te laten zien!

Van Paul kreeg ik tevens een mail over de werking van ons nieuw elexir, de combinatie van 4 produkten.

Paul

Hey luc ik doe hier nu elke 3 dagen 250cl melkzuur en 1 soeplepel Aqua-5 Dry in de vijver en het nitraat is gekrompen tot 1.8mg/l. Het nitraat komt van maar 5@6 maar nu geef ik ook al veel meer voer 100 gr. Ik ben begonnen met het spul op 21-maart ,maar ik denk dat het sterker gaat worden naargelang de betere temp voor de bacteriën .grtjs

Ik heb meerdere van deze goede evolutie van dit produkt. Dit bewijst tenslotte ook dat de draadalgen op een natuurlijke manier kunnen aangepakt worden, want weinig nitraat betekent ook weinig algen. Nu zul je weer denken, daar is hij met zijn reklame....

Klopt, dit is pure reklame, maar mag dit niet met één van de weinige produkten die werken ? Er is trouwens nog een vijfde produkt dat er bij moet gebruikt worden, maar dat vertel ik niet, dat laat ik je pas weten als je het van plan bent om te gebruiken...Bovendien, voor die weinige produkten die ik dan nog eens in promotie verkoop en voor een goede sterke prijs aanbied, zal ik ook niet rijk worden, wel ?

Bedankt Matthijs en Paul voor de update.

Opgelet

Deze avond sluiting van de bestellingen voor de probites actie. Na 19.00 uur kan ik geen bestellingen meer aannemen.

Meer afbeeldingen

Een van de oudste bekenden: afbeelding 1
Een van de oudste bekenden: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137