Kan het nog mooier

Kan het nog mooier

Soms heb je van die momenten dat je knotsverliefd wordt op bepaalde koi, in dit geval showa.

Ik weet het, ik mag er eigenlijk niet teveel over zeggen, maar waarom zou ik jullie niet mee laten genieten van dit toneel van schoonheid.

Je ziet het in Japan niet, want je ziet zoveel dat niet alles dadelijk op je ingeprent is, maar als je thuis komt en je hebt even de tijd om de koi beter te bestuderen, dan wordt alles plotseling anders.

Soms negatief, maar soms ook bijzonder positief. Al ben ik naar de sanke en kohaku gegroeid dat laatste jaren, een showa is en blijft toch een toonbeeld van de gosanke met het shiroji, het sumi en het beni dat de blauwe bowl alle eer aandoet.

Je zult er lyrisch van worden, en dat ben ik de laatste dagen al meerdere malen geweest. Ik kan het niet laten om ze je toch even te tonen, ze zijn het waard. Slik dus even, doe je slabbertje aan en geniet ervan, meer kan ik niet zeggen.

Showa SH-V19-10115

Showa SH-V19-10310

Samen met de SH-NA18-46, die ik ook fantastisch vind; denk ik erover om deze samen met Showa SH-V19-10310  op de Euregio koishow in te zetten. Ze kunnen niet anders dan hoge ogen gooien...

In Japan op de veiling van Momotaro ga ik sowieso meestrijden voor de bloemetjes kohaku, ze is te mooi om niet te plukken. We zien wel waar het schip strand….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

6 reacties

The Untouchable

Het verwerven op de Momo veiling van die bloemetjes kohaku, dat zou pas een mijlpaal zijn in de carrière van Interkoi. Maar ook hier geldt allicht het spreekwoord: \"Velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren (en dan wsl nog chinezen ook)\". 

Wim DW

ik ben evenzeer benieuwd - wordt vervolgd zeker


The Untouchable

Tja, als kwaliteit en schoonheid je de ogen beginnen uitsteken, dan steekt het spreekwoord de kop op: \"Als de vos de passie preekt, boer pas op uw ganzen\". En dat de vos de passie preekt, dat is ongetwijfeld zo, dus . . .

Wim DW

ik heb het opgezocht - in de indische dierenriem ben ik geen GANS dus moet ik niet oppassen - of ben ik de boer

The Untouchable

@Wim DW Hahaha, wsl het allerlaatste uit uw reactie. Heerlijke en humoristische repliek Wim, je begint het onderhand te kennen . . . 😃


Wim DW

heel mooie filmpjes luc - en ja ze zijn voor mij ook heel mooi, maar nogmaals dat is ieder zijn voorkeur. je bent een gelukzak om dagelijks dit te kunnen aanschouwen


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137