Kerst bij de groeivijver

Kerst bij de groeivijver

Het lijkt wel kerst bij de groeivijver, en wat we zagen kwam als een verrassing te voorschijn.

Wel zou ik de mensen willen verwittigen die zich storen aan ons enthousiasme of uitbundigheid, dat trouwens niet gespeeld is...Zet aub het geluid van de computer af want je gaat je misschien doodergeren, en dat is niet wenselijk.

De koi die er nog zaten hadden het best naar hun zin, en de resultaten liegen er niet om, zoals je kan zien in het vorige nieuwsitem. Het is nu echter het moment van de Taniguchi kohaku om het waar te maken, en zich te bewijzen. Ik heb er echter alle vertrouwen in, gezien de resultaten van de andere Taniguchi kohaku. Dit is volgens ons een kweker die het gaat maken in de toekomst. Wij hopen samen met hem te kunnen groeien, om HQ kohaku in België en Nederland op de markt te kunnen brengen.

Het nieuwe moederdier lijkt ons veelbelovend, en met de symbolische naam van Hinotori of Phoenix kan er weinig misgaan. We hebben begin volgend jaar de eerste keuze uit deze selectie, en we kijken er nu al naar uit om hier uit te mogen kiezen. Ik zal nog enkele foto's posten van dit 93 cm ouderdier. Ik denk succes verzekerd.

Laat ons nu overgaan naar de groeivijver, en ik heb de moeite genomen om zoveel mogelijk filmpjes te maken, waarbij het duidelijk is welke koi er allemaal in de groeivijver zijn gegaan. Ik kon wel enkele namen koppelen aan de kohaku, maar niet allemaal natuurlijk.

De temperatuur was aangepast aan de temperatuur in Arendonk. Nu gaan ze 3 dagen op retraite zonder eten, zodat de filter zich kan aanpassen, en daarna gaat het van 20° naar 26°, met een verhoging van 1 graad per dag. De lamp wordt uitgezet, zodat de zonnestralen kunnen zorgen voor de nodige plankton, en binnenkort ook onze onmisbare algen. En nu is het weer afwachten.

Zoals altijd hebben we er echt ontzettend van genoten, een koi orgasme, zoals ze het tegenwoordig zo mooi kunnen zeggen als iets heel aangenaam is, en ik hoop dat jullie dat op deze prettige eindejaarsdagen ook doen, met dit uitgebreid aanbod van filmpjes.

groeivijver update

Taniguchi selectie_01

Taniguchi selectie_02

Taniguchi selectie_03

Taniguchi selectie_04

Taniguchi selectie_05

Taniguchi selectie_06

de nisai-01

de nisai-02

in de vijver-01

in de vijver-02

in de vijver-03

in de vijver-04

Meer afbeeldingen

Kerst bij de groeivijver: afbeelding 1
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 2
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 3
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 4
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 5
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 6
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 7
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 8
Kerst bij de groeivijver: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240