klaar voor vertrek

Klaar voor vertrek

Het is hier nu 5 uur s'morgens en zo dadelijk ga ik de shinkansen nemen naar Osaka om aldaar te vertrekken richting Schiphol.

Mijn week was rijk gevuld en ik kan met plezier terugblikken op toch een geslaagde week. Alhoewel ik nog niet geslaagd was in mijn opzet om te scoren wat ik wilde, hebben de laatste aankopen voor mij alles goed gemaakt.

Ik heb wel het gevoel dat de mensen meer en meer verlangen, en dat ze minder tevreden zijn met hetgeen er op de markt te koop is. Ik heb het gevoel dat ik de lat hoger en hoger moet leggen, en dat het risico daarmee ook hoger ligt.

Ik zou er geen probleem mee hebben om dit te doen, maar ik kan me helaas geen vergissingen permiteren. Als afsluiter wil ik er graag aan toevoegen dat ik hoop dat de wedstrijd die momenteel loopt het vuur in de pan laat slaan en dat dit een extra motivatie is om je aankopen te ondersteunen.

Ik dank iedereen die me weer eens gevolgd en gesteund hebben, alhoewel ik persoonlijk graag iets meer reacties zou geproefd hebben. Het aantal lezers blijft echter stabiel, en met meer dan 1000 unieke bezoekers tijdens mijn Japanreizen is het een prachtig resultaat.

Dit zijn mijn laatste woorden vooraleer ik ga vertrekken en ik moet naar huis, want mijn kleinzoon Rio heeft al verschillende keer naar zijn bompa gevraagd...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240