" /> " />
Kleine uitleg

Kleine uitleg

Ik krijg veel mails binnen met vragen over de "Pick and Go" actie deze week zaterdag en zondag.

Het is dan ook niet meer dan juist om hier een gefundeerd antwoord op te geven. Ten eerste wil ik even vermelden dat het geen normale tijden zijn. Ik wil niet te veel zeuren over de lopende crisis, want de deprimerende boodschap die we iedere dag opgedrongen krijgen via de media is voor iedereen hetzelfde...weg dus met die ingesteldheid.

Feit is dat de zaken, laat ons zeggen moeilijker zijn dan normaal. Ondanks het gegeven dat ik nog vrij veel koi verkoop, tenminste dat hoor ik in de wandelgangen, want ik volg de lopende zaken van koihandelaren zeker niet op, blijft het moeilijke handel dit jaar.

Dat er niet zoveel gekocht wordt vind ik niet zo erg, maar het is vooral de animo en de geestdrift die bij veel mensen ontbreekt. De wil is er wel, maar er ontbreekt iets dat ik niet kan definiëren.

Ik heb besloten deze actie te doen, omdat ik wil te weten komen of de mensen op dit ogenblik beslissen om minder te kopen, omdat ze ook meegedreven worden in de stroom van de negatieve berichtgevingen, en dat ze de beurs dichthouden, of omdat het te duur is op dit ogenblik.

Ik heb een gedurfde stap ondernomen, omdat de koi die ik aanbied, prijstechnisch ver onder de marktwaarde zitten, maar tevens nog zeer goed van kwaliteit zijn. Mijn bedenking is dan ook de volgende: verkoop ik 10 vissen of meer, dan denk ik dat het de prijs is, die de doorslag geeft, verkoop ik echter maar een tweetal vissen, dan ben ik bang dat het de crisis is die ons in de greep heeft.

Ik heb op dit ogenblik eigenlijk al niet te veel koi meer, en het project vind ik zelf gewaagd, want iedere koi die hier op dit ogenblik rondzwemt, brengt meer geld op als ik deze laat zwemmen, dan als ik mijn geld op de bank zet vandaag de dag. (bij wijze van spreken). Wat er ook van zij, ik hou jullie maandag op de hoogte, en ben benieuwd wat dit weekend zal brengen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240