Koi nog te koop in mudpond

Koi nog te koop in mudpond

Bijgevoegde foto geeft een weergave een groot aantal hoogwaardige koi die nog in de mudpond zitten.

Ondertussen is het mogelijk dat ze al uit de mudpond zijn natuurlijk. Het zal dan ook weer een groot avontuur zijn om ze opnieuw te mogen zien, en hopelijk in goede conditie.

We zullen van alle vissen foto's en filmpjes maken indien mogelijk, ook van de reeds verkochte vissen. Al diegenen die een koi uit de mudpond hebben gekocht, zullen in de loop van de volgende week een update ontvangen van hun koi.

Zij hebben dan nog de mogelijkheid om te beslissen om de koi nog een extra jaar verder te laten ontwikkelen of niet. Het zou plezierig zijn om dit binnen een week te mogen weten.

De koi die niet verkocht zijn, (op de foto) zullen grotendeels naar Arendonk komen. In december zal ik dan vermoedelijk speciale dagen openhouden om deze koi te kunnen zien. Als je echter interesse hebt om één van deze koi te laten doorgroeien in Japan, gelieve me dit dan op tijd mede te delen, dan zou dit nog kunnen geregeld worden, zoniet komen ze naar huis op 30 november. Ik heb de prijzen ondertussen op de website gezet.

Voor diegenen die meer info willen weten over de babykoi... die doen het redelijk goed, alhoewel de groei niet spectaculair is. Enkelen zijn 8-10 cm ondertussen, maar de meesten er ver onder. Ik zal deze volgend jaar vermoedelijk gratis weggeven aan klanten die dit graag hebben. Hier een filmpje van de babykoi

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240