Koibeoordelingsdag

Koibeoordelingsdag

Ik heb even met Ben overlegt en hij zou zaterdag vrij zijn om samen met de geïnteresseerden een koibeoordelings dag te organiseren.

Hij vroeg wel of er voldoende interesse was, en zou toch graag minstens 5 personen of meer samenkrijgen om bepaalde koi te beoordelen.

Bij deze dan een oproep aan mensen die interesse hebben om een aantal koi te bowlen, te bespreken en te beoordelen.

Ik stel voor dat diegenen die zich willen melden, een koi uitkiezen waarvan zij graag een beoordeling zouden willen maken. Het liefst heb ik dat ze dit even doorgeven, zodat ik alles in gereedheid kan brengen tegen zaterdag.

Er zit geen commercieel tintje aan, en zijn geen voorwaarden. Ik plan het in als een gewone gezellige zaterdag om even samen wat koi te bekijken, de goede en de minder goede punten te bespreken. Vragen kunnen gesteld worden, en misschien is het nuttig om dieper op de materie in te gaan.

Het is niet de bedoeling om een koi te breken of te kraken, maar een opbouwende beoordeling te geven met een opsomming van zijn beste punten, en een vermelding van zijn minder goede punten.

Samengevat: meld je aan, het liefst via de reacties, zodat de mensen weten wie er zoal komt, en duid even aan via het codenummer van de koi, welke koi je het liefst wil beoordelen.

Moest er niet voldoende interesse zijn, dan zal ik dit op tijd doorgeven en zal ik de koibespreking annuleren.

Ter herinnering nog een filmpje van de vorige koibeoordelingsdag.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240