Koiroyal is een feit

Koiroyal is een feit

Zoals je wellicht zult gemerkt hebben is er een banner bijgevoegd aan de zijkant met de benaming Koiroyal.

Vanaf nu zal Interkoi zich ook bezighouden met online bestellingen voor koivoer en vijverproducten. Mijn doel is om me vooral te specialiseren in de verkoop van Probites en Probites artikelen in België en Nederland.

Nu zul je je afvragen, waarom ik dit doe. Dit heeft echter verscheidene redenen.Eén van de grote redenen is dat deze webshop, die trouwens door mijn zoon in elkaar is gestoken, een aanvulling is voor mijn vaste klanten. Als klant van Interkoi krijg je onmiddellijk een gouden kroontje, waardoor je bepaalde voordelen doet bij je aankopen.

Het gebeurt te dikwijls dat men bij mij komt met de vraag voor vijverproducten, en via deze weg is het voortaan makkelijk te regelen. Je besteld via de webshop, je betaald, en komt het de zaterdag nadien ophalen, of je laat het opsturen. Simpel en eenvoudig.

Door het gouden kroontje systeem, speel ik tevens een beetje het spel van de duivel, want ik kan prijzen geven die voor velen interessant zijn. Zoals je zult bemerken, zullen er ook veel vijverbenodigdheden aangeboden worden.

Hiervoor is er een samenwerkingsverband aangegaan met Nikoi. Het werkt eigenlijk zeer eenvoudig. Er komt een bestelling binnen, deze wordt automatisch doorgestuurt naar Nikoi, die de verdere afhandeling dan voor zijn rekening neemt.

Ik hoor de vraag nu al ? Waarom zouden wij bij Koiroyal bestellen, en niet bij Nikoi ? Wel in principe maakt dit niet uit voor jullie. Er zijn bepaalde redenen waarom je bij Koiroyal wil bestellen. Heel belangrijk is natuurlijk het gouden kroontje, waardoor je bepaalde producten veel goedkoper kan inkopen. Er is ook de "gunfactor" voor zover die bestaat, namelijk dat je het gunt aan Interkoi om via Koiroyal aan te kopen.

Je geniet dezelfde voorkeursbehandeling en ondersteuning, en je kan bepaalde voordelen doen, waarom dan ook niet ? Er is absoluut geen sprake van concurrentie, maar van gezonde samenwerking.

Een nog niet uitgewerkt systeem, is ook de punten die je kan verdienen door bij KoiRoyal te bestellen. Je bestelling zal omgezet worden in punten. Deze punten kan je verzilveren, of zal ik zeggen vergulden, en wel in cash. Je aankopen worden genoteerd, en er wordt een puntensysteem aan gekoppeld. Op het einde van het jaar, kan je dit omzetten in pure winst.

Dit systeem moet mijn zoon echter nog integreren, maar je punten worden al bijgehouden. Vergelijk het met de punten die je vroeger kon sparen bij de chocolade of de punten bij de koffie....

Ondertussen zijn de eerste verkopen al gebeurd, waarvoor mijn dank. Ik ga er niet met de grote trom ruchtbaarheid aan maken, maar laten we systematisch een nieuwe webshop opbouwen die voordeel geeft aan iedereen.

Tenslotte nog even vermelden dat de website voor 70% is aangevuld. De volgende weken zullen alle ontbrekende producten nog toegevoegd worden. Indien je een product wenst te bestellen dat nog niet in de website is getoond, en je wil dit toch via Koiroyal bestellen, geef het me door en ik breng het zeker in orde.

K O I R O Y A L

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240