Laatste nieuwsitem voor vertrek

Laatste nieuwsitem voor vertrek

Morgenvroeg om 5 uur vertrek ik weer richting Schiphol. Ik zal s’avonds rond 18.00 uur thuis zijn.

Ik zal deze avond tot ongeveer 2 uur Japanse tijd opblijven om eventuele vragen nog te beantwoorden. 3 uurtjes slaap is genoeg normaal. Het is dan 19.00 uur bij jullie. De aanbiedingen blijven staan tot en met zondag voorlopig.

k ben zaterdag en zondag ook gewoon open zoals iedere week, dus je bent altijd welkom, en er is trouwens heel wat moois te bewonderen in Arendonk.

Wel zou ik graag de aandacht willen wijzen op het volgende. Op 21 april komen alle nieuwe koi binnen, en dat zijn er niet zo weinig.

Het is dan ook mijn wens dat alle koi die nog moeten opgehaald worden, daadwerkelijk opgehaald zijn tegen die tijd. Ik leg liever geen druk op het ophalen van koi, maar het moet nu eenmaal gebeuren, ik heb mijn plaats dringend nodig.

Mag ik je dan ook vriendelijk verzoeken om contact op te nemen en af te spreken om de koi te komen ophalen. Enkel noodgevallen zou ik door de vingers willen zien….

Het liefst heb ik even dat je doorgeeft wanneer je komt zodat ik alles in gereedheid kan brengen. Zo te zien zijn er nog een 40-tal koi die nog moeten afgehaald worden, en dat is niet niks.

Toch nog even een mededeling. Door omstandigheden heb ik redelijk veel koi van goede kwaliteit kunnen inkopen. Ik betwijfel of dit in de toekomst nog dikwijls mogelijk gaat zijn, tenzij je meer geld wil betalen natuurlijk.

De politiek van Momotaro is ons duidelijk gemaakt door te stellen dat ze minder koi willen produceren, minder koi willen bijhouden, zodat verblijf in de mudpond vrij moeilijk gaat zijn voor de koi die nog aangekocht worden.

In dit geval mag er slechts 1 koi langer in de mudpond verbijven en dat is Deze sanke SA-V16-44 en daar hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje aan.

Het zou me verwonderen indien ze nog van politiek gaan veranderen, ik heb er geen goed oog in. Maar wie dan leeft wie dan zorgt...we zulllen ons wel aanpassen of iets anders vinden dat toepasselijk is.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht