De laatste loodjes waren de moeite

De laatste loodjes waren de moeite

Iedereen was moe en opgelucht dat het einde nabij was, want het was een zware veiling met redelijk veel koi.

Helemaal op het einde van de veiling werden er echter nog een aantal hele leuke uitgeselecteerde tosai aangeboden. Niemand had dit zien aankomen, en iedereen was verrast.

Misschien wel moe, maar zeker en vast nog niet volledig afgeschreven heb ik mijn best gedaan om er hier nog enkele van in te pikken. Deze kansen mag je niet laten liggen.

Het zijn er in totaal 7 geworden, allen mannelijke koi van de Lion Queen bloodline en de T-Ryu bloodline, 2 zeer vooraanstaande oyakoi van Momotaro.

Ik ga deze 7 tosai, geboren in juni 2015, dus nu 9 maanden even aanbieden via dit nieuwsitem. Ik begin met een startbod van 500 euro voor de T-Ryu sanke en een startbod van 600 euro voor de Lion Queen Showa.

Je kan een bod doen, van telkens 25 euro extra op de koi die je wenst. Als er geen tegenbod komt, dan heb je geluk en heb je de tosai sowieso goedkoop.

Het bod dient gedaan te worden via een mail aan arendonk@interkoi.eu. Begin aub niet met een bod via fb, whatsapp of ieder ander kanaal, want dan verlies ik het noorden. Enkel een bod per mail wordt aanvaard, laat dit even duidelijk zijn.

Ik zet de koi hier met de codenummers onder elkaar. Bij je bod moet je de codenummer goed vermelden, en het bod dat je doet.

Als er een bod is gedaan zal ik dit in het nieuwsitem hieronder vermelden, zodat je dit kunt opvolgen. Ik gebruik de initialen van de bieder om aan te duiden wie het bod heeft gedaan. Ik zou zeggen succes, en ik hoop dat er eens flink geboden wordt, zodat ik er ook wat beter van wordt.

Bieden kan vanaf vandaag beginnen en het eindigt zondagavond 20.00 uur. Succes....

Sanke 1604001 van T-Ryu

Fraaie maruten sanke van T-Ryu van 34 cm incl. certificaat. Bijzonder mooi patroon, een koi die makkelijk kan uitgroeien naar 65-70 cm.

Startbod 500 euro

Sanke 1604002 van T-Ryu

Charmante sandan maruten sanke van T-Ryu van 35 cm incl. certificaat. Het grote witte vlak na de maruten vlek wordt bijzonder gewaardeerd in Japan, omdat dit pas mooi begint te worden als de koi op gezegende lengte is gekomen. Uitgroeien naar 65-70 cm zou geen probleem mogen zijn.

Startbod 500 euro

Showa 1604003 van Lion Queen bloodline

Wie kent er nu niet de onvergetelijke Lion Queen, de koi van de 20ste eeuw. Ik heb ze nog bekeken deze reis, en het vrouwtje heeft haar beste tijd helaas gehad. Ik heb er foto’s van gemaakt, maar ik ga ze niet plaatsen, het zou een oneer zijn om ze te publiceren. Maar deze tosai liegt er niet om. Ik hoop dat jullie ze niet laten ontglippen.

Startbod 600 euro

Sanke 1604004 van T-Ryu

Klassieke sandan sanke van T-Ryu van 35 cm incl. certificaat. Een sanke die nooit gaat vervelen. Alles aan deze sanke klopt, inclusief de toekomstige kata sumi vlek die al aanwezig is.

Startbod 500 euro

Showa 1604005 van Lion Queen bloodline

Ik ben een man! Maar wat voor een man! Met zijn 40 cm op 9 maanden, moet ik er toch geen tekening niet meer bijmaken, of wel ? Ik hoop dat ik de 1000 euro haal bij de mensen die bieden, want anders ben ik diep teleurgesteld.

Startbod 600 euro

Sanke 1604006 van T-Ryu

Speelse maruten inazuma-achtige sanke van T-Ryu van 30 cm incl. certificaat. Klein maar fijn is, en mijn handen jeuken om deze niet wat duurder te maken. Een prachtig diertje om mee te nemen naar eender welke show. Prachtig onbetaalbaar patroon, en het zou me pijn in het hart doen, moest ik deze voor weinig geld laten gaan, want dit is eigenlijk onbetaalbaar.

Startbod 500 euro

Showa 1604007 van Lion Queen bloodline

Last, but not least, een Showa om je duimen en vingers van af te likken, want dat is toch waar we het voor doen nietwaar ? Wie wil er niet dit speels spel van kleuren, waarbij je je nog kan afvragen wat de toekomst gaat brengen ! Als ik de duizend euro niet haal, dan maak ik verlies voor mijn baasje. Een Showa met dit patroon en deze body, en dan nog eens de totaaluitstraling is 2000 euro waard ! En hij begint slechts met 600 euro ? Schande !!!

Startbod 600 euro

Wie niet waagt niet wint. Selecteer de knop "nieuwste" bij de reacties om de laatste of nieuwste biedingen te zien dat is het makkelijkste. Tenminste als er biedingen komen...

Meer afbeeldingen

De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 1
De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 2
De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 3
De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 4
De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 5
De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 6
De laatste loodjes waren de moeite: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240