" /> " />
Maak gebruik van het aanbod

Maak gebruik van het aanbod

Op dit moment staan de 18 aangekochte tosai tijdens de veiling van Momotaro nog onder de nieuwste koi aanwinsten. Vrijdagavond of zaterdagmorgen zal ik deze naar hun normale plaats zetten onder het koiaanbod, namelijk "koi nog in Japan."

Maak dus van de gelegenheid nog gebruik om een aankoop door te voeren. Het is een unieke gelegenheid om dankbare tosai aan te kopen die vermoedelijk 60 cm zullen zijn einde van dit jaar.

Vergeet ook  niet het mooie aanbod van André. Vergeten ? Ik zal het nog even herhalen: We gaan ervan uit dat alle aangekochte tosai minimaal 58 zullen zijn als ze opnieuw uit hun 500 Ton vijver wordt gehaald. 

Bij iedere centimeter onder de 58 cm, krijg je een waardebon terug van 100 euro. Een uniek aanbod, dus eigenlijk moet je ervan uitgaan dat we zeker zijn dat al deze koi boven de 58 cm stranden. En ja, ik heb voldoende ervaring om dat te beamen.

In principe is het een investering in de toekomst. Deze koi zijn relatief goedkoop. Ik gebruik het woord goedkoop niet graag, maar geloof me, om deze koi in het najaar aan te  kopen is bijna niet mogelijk aan deze prijzen, tenzij er iets mis  is met de koi.

Ik heb trouwens nog enkele kohaku van Momotaro gezien uit gelijkaardige veilingen tijdens de show in Oldenzaal, en ik kan je garanderen dat de kwaliteit optimaal is. Het beni begint te neigen naar Sakai beni om het zomaar even te onderstrepen.

Een klein voorbeeld. Tijdens het debenchen van de koi in Oldenzaal stond ik er alleen voor en het is dan niet eenvoudig om de koi te vangen en in een bowl te zetten. Dennis stond echter naast mijn vat en bood me spontaan aan om me te helpen, waarvoor dank Dennis.

Zelf had hij aardige koi in zijn vat met daarin ook een hoogwaaridge kohaku met uitstekend beni, waarvoor ik hem feliciteerde. Deze bleek dus ook een nisai te zijn van de voorgaande veiling van Momotaro. Dit bevestigt in ieder geval mijn vermoeden over de kwaliteit van de huidige kohaku van Momotaro.

En niet vergeten, er zwemmen reeds geweldige kohaku rond in Ameide, waarvan ikzelf er nog een groot deel van heb aangekocht vorig jaar in november. Nu begrijp ik dat deze koi al een aardig centje kosten, maar daarnaast zwemmen er ook nog bijzonder goede Matsue kohaku rond bij André.

Dit is een greep uit het aanbod. Goed en betaalbaar, zo kan ik het omschrijven. Een bezoekje aan Interkoi Ameide kan nooit geen kwaad en kopen mag, maar het moet niet, je word altijd op de gepaste manier ontvangen, net zoals ik altijd in Arendonk heb gedaan.

De metamorfose in Arendonk is stilaan een feit. Maar je bent nog altijd welkom hoor; Ik heb nog altijd een groot aantal zeer begerenswaardige koi rondzwemmen waar ik nog kopers voor zoek. Breng ons zeker een bezoek om een laatste eerbetoont e brengen aan Interkoi Arendonk.

 

5
7
5
7
7
6
7
4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml