Het succes voor Interkoi was totaal

Het succes voor Interkoi was totaal

Het is begrijpelijk dat de euforie gisteren totaal was. De in de wacht gesleepte prijzen was dan ook fenomenaal, en bijna niet op te sommen. Het belangrijkste natuurlijk waren de 3 hoofdprijzen dat we in de wacht sleepten door het kohaku drietal van Rob van der Hulst.

Verstandig als het was zette Rob zijn 3 kohaku in 1 groot vat en dat trok natuurlijk al snel de aandacht over gans de linie. Na een gesprek met Patrick Beld wist hij me te vertellen dat er toch 20 jumbo van 80+ aanwezig waren, wat niet gering is. 

Maar tegen de kracht van deze 3 toppers was geen kruid gewassen en veroverden ze zowel de titels van Grand Champion, Supreme Champion en Major Champion, wat wil je nog meer. Bovendien kreeg de sanke van Ramon, die nog niet zo lang geleden aangekocht werd bij Interkoi Ameide ook nog de prijs van senior tategoi te pakken. 

Daarnaast gingen er nog 1ste en 2de prijzen naar een groot aantal koi van zowel Interkoi Ameide als de andere Interkoi deelnemers. Als we dan nog de prijzenpot van Nico erbij nemen dan is het verhaal bijna compleet. Nico wist met zijn 4 koi die via Interkoi werden aangekocht ook nog eens beslag te leggen op 1ste prijzen.

De klok sloeg bijna de ganse dag Interkoi en het is onnodig te zeggen dat het een glorieuze dag was die eigenlijk niet meer te evenaren is. Naast de talloze prijzen die ik bijna niet meer op kan noemen, kreeg zowel André als Rob en Ramon nog een groot aantal vriendschapsprijzen.

Tja, zelf viel ik uit de boot voor een vriendschapsprijs. Ik had eigeniijk stilletjes gehoopt dat ze voor mij ook een vriendschapsprijs zouden hebben voorzien omdat het mijn laatste persoonlijke deelname aan de european koishow zou zijn,  maar helaas. Ik heb in ieder geval bijna alle shows van deze vriendenclub meegedaan en het heeft me altijd plezier gedaan om mee te doen.

Het is een hele opgave om alle prijzen te vermelden. Er waren natuurlijk een groot aantal vaten van Interkoi, maar ik heb een foto gemaakt van ieder vat zodat je de bijhorende prijzen van de koi kan bekijken als het je interesseert. De nummers van de vaten staan op de foto. Vat 67 en 70 zijn van Nico. Een aantal filmpjes heb ik ook gemaakt, van de vaten en die zet ik hieronder even op een rij.

Wie graag een video ziet met de filmpjes aan elkaar gekoppeld, die kan de video hier bekijken, hieronder zie je de afzonderlijke filmpjes.

European koishow video 1
European koishow video 2
European koishow video 3
European koishow video 4
European koishow video 5
European koishow video 6
European koishow video 7
European koishow video 8
European koishow video 9
European koishow video 10
European koishow video 11
European koishow video 12

Geniet van de filmpjes en wij zullen met veel plezier terugdenken aan deze memorabele eerste European Koishow. De ontvangst, de organisatie, de hulp van de jongens die altijd klaar staan om je te helpen zijn onbetaalbaar.

Om 17.00 uur werden de poorten opengezet om de koi te verlossen uit de vaten. Men stond al dadelijk klaar om mij te helpen om de koi te vangen en in te pakken. om 19.45 was ik al terug thuis en kon ik terugblikken op een zeer geslaagde show, vermoedelijk mijn laatste.

--------------------------------------------------------

Tenslotte lees ik ook nog het bericht van Johan van Interkoi Nederland dat zijn klant ook een mooie prijs behaald heeft. Het is tenslotte ook een kohaku die via Interkoi werd aangekocht en verdient dus ook terecht een plaats in ons verslag. De woorden van Johan zijn als volgt:

interkoi nederland"Raymond Woerts gefeliciteerd met het winnen van meerdere mooie prijzen op de European koi show in Oldenzaal. Vorig jaar kwam deze Sakai Fish Farm binnen en was ik onder de indruk en nu precies een jaar later heb je haar naar de 78 / 79 cm gebracht wat een moeilijke size is waar heel veel concurrentie in is. Bekijk het filmpje van deze kohaku.

Ik denk dat we komende jaren nog veel gaan horen van deze prachtige kohaku en feliciteer Raymond met zijn keuze, goede verzorging en winnen van de eerste prijs in size en variety plus de Champion B. Trouwens alle deelnemers gefeliciteerd jullie hebben er een prachtige show van gemaakt.

Ik heb de kohaku ook gezien in één van de vaten, was dadelijk gecharmeerd van deze kohaku en het is trouwens een terechte winnaar. Dikke proficiat !

--------------------------------------------------------

transport tankAls laatste wil ik toch nog even deze foto tonen van een transporttank die gepresenteerd werd door Mira van Koi Maas en Waal.

Voor koiliefhebbers die hun koi niet graag verpakken in dozen maar toch graag meedoen aan een koishow is dit een verstandige oplossing. Zou ik niet gestopt zijn met koihouden, zou ik dit zeker aangekocht hebben.

De transporttank, zo kan ik het noemen is 100 cm x 100 cm en 80 cm hoog, niet overdreven duur vind ik en ideaal om je koi op een veilige manier naar de show te loodsen.

 

3
1
2
3
2
2
2
2

Meer afbeeldingen

Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 1
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 2
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 3
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 4
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 5
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 6
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 7
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 8
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 9
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 10
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 11
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 12
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 13
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 14
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 15
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 16
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 17
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 18
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 19
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 20
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 21
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 22
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 23
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 24
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 25
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 26
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 27
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 28
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 29
Het succes voor Interkoi was totaal: afbeelding 30

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Interkoi Nederland

Wat een mooi koi weekend


William

Was een mooie show met hoge kwaliteit vissen naar mijn idee
Leuk je weer gezien en gesproken te hebben luc


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml