Meet the competition

Meet the competition

En dit zijn de mannen waar ik het gewoonlijk tegen moet opnemen, (vertaal afleggen)

Misschien ook eens interessant om de grootheden uit de koiwereld te leren kennen. Mijn grootste concurrenten op de veilingen en de mannen waar ik het helaas altijd tegen verlies. Van links naar rechts Max uit Singapore, Ryuki Narita door iedereen gekend, en rechts Kiki uit Indonesië, de bezieler van Samourai koi center.

Deze foto is genomen op de veiling van Sakai, waar ik ondertussen nog geen nieuws van heb ontvangen. Zo gauw ik meer weet, krijg je het natuurlijk te horen.

De vissen die ik niet heb, ken ik ondertussen al zeker, want deze gaan mee met Kiki naar Indonesië. (zie bijgevoegde foto's) Hier zaten natuurlijk ook enkele koi bij die op mijn verlanglijstje stonden, maar waar ik vooraf van wist dat ik ze nooit kon scoren. Vooral nr. 41 zat hoog in mijn verlanglijst, maar wetende dat ik deze hier in Europa niet kon verkopen, en wetende dat deze een hoge score zou halen, heb ik de moeite niet gedaan om er een bod op uit te brengen.

Nu nog even afwachten of er iets uit de bus is gevallen. Toch beter als je er zelf bijbent, maar ik kan toch niet iedere keer naar Japan vliegen. Ik ben verleden jaar 4 x op rij gevlogen, en zal dit jaar ook nog wel enkele keren de trip maken, maar omdat ik zelf dinsdag vertrek, heb ik deze veiling laten passeren.

Ondertussen weet ik dat er morgen veel volk komt, en ik weet ook dat ik plaats te kort ga komen. Alle bestellingen liggen ondertussen klaar om mee te nemen, en de mensen die de actie van de melkzuurbacteriën hebben ondersteund...een dikke merci. Een groot aantal van de bussen is al verkocht, dat maakt het voor mij makkelijker, en tevens ondersteunt het ook interkoi.

Er zijn nog maar 52 bussen over, die wie er nog graag een aantal aankoopt, geef het even door....

Meer afbeeldingen

Meet the competition: afbeelding 1
Meet the competition: afbeelding 2
Meet the competition: afbeelding 3
Meet the competition: afbeelding 4
Meet the competition: afbeelding 5
Meet the competition: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137