MIJN EINDEJAARSGESCHENK

MIJN EINDEJAARSGESCHENK

Morgen komen de laatste koi van het jaar binnen. Een machtige verzameling van bijzonder goede koi, en neem me niet kwalijk dat ik het zeg…van hoge kwaliteit.

Niet eentje maar 26 serieuze kandidaten om door te groeien naar fantastische jumbo. De kwekers zijn Takigawa en Momotaro.

MIJN EINDEJAARSAANBIEDING

Om het geweldige jaar rond te maken geef ik een korting van 10% op de koi die binnenkomen, indien je besluit om er één aan te kopen. het aanbod is geldig nu zaterdag 23 december tot en met zondagmorgen 31 december

Deze aanbieding is een prachtig eindejaarsgeschenk, en iedere koi is het waard om gekocht te worden. Ze mogen uiteraard niet gebowld worden, en je kan ook altijd door de week een afspraak maken om even te komen kijken.

Het is een geweldige afsluiter van een geweldig jaar en vergeet niet dat je nog extra punten krijgt om kans te maken op de de wedstrijd van het jaar 2018

Zelf heb ik momenteel een moeilijke week voor de boeg. Ik ben bezig om de ganse winkelinrichting van de zaak van mijn zoon af te breken en op te ruimen, en geloof me, dat is een serieus werkje.

Het kan dan ook zijn dat ik moeilijker te bereiken ben deze week. Vrijdagavond zou alles moeten opgelost zijn (hoop ik) en dan kunnen we weer volop aan de slag.

Wil je gebruik maken van dit aanbod, en je wil toch even komen kijken om te zien of je potentiële aankoop naar waarde kan geschat worden, kan je een optie plaatsen op je favoriet.

Alle overgebleven koi van de laatste trip staan nog onder nieuwe koiaanwinsten en zullen er nog eventjes blijven staan totdat 31 december is gepasseerd.

Ik ben de ganse dag druk bezig, daarom geef ik er de voorkeur aan dat je een mailtje stuurt zodat ik op het gepaste moment kan antwoorden.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml