Mijn voorspeling was een wetenschap

Mijn voorspeling was een wetenschap

Zoals voorheen reeds herhaalde malen voorspelt is Lion Queen de gedoodverfde GC geworden in Japan.

Het was reeds voorheen bekend, en velen onder U weten dat ik dit reeds verschillende keren heb aangekaart. Het was dus geen voorspelling maar een wetenschap.

Ik heb ook altijd getracht om enkele Lion Queen afstammelingen op de veiling aan te kopen, maar dat is me niet gelukt, buiten eentje, wegens te duur. Deze heb ik kunnen aankopen tegen een aannemelijke prijs, maar waarvan ik wist dat ze moeilijk zou te verkopen zijn, omdat de prijs "tussen het hangen en het vallen is".

Het gaat over dit mooie exemplaar, een yondan showa die ik op de veiling van oktober heb aangekocht. Toen ik ze een maand later opnieuw filmde was ze 4 cm gegroeid. Ik ben benieuwd hoe ze er in maart zal uitzien.

Ik ga deze nu zeker bij Momotaro laten, misschien is het wel een goede investering geweest. Ik heb op youtube nog een filmpje gevonden van Lion Queen, de huidige GC, dat gemaakt werd door Koi Centrum Noord. Het is een filmpje van verleden jaar, toen ze jumbo champion werd.

Ik heb er verder nog een stamboom van opgezocht van Lion Queen. Zelf heb ik vroeger meerdere showa uit deze bloedlijnen aangekocht, maar helaas nooit tot het concept Lion Queen kunnen laten opgroeien. Bekijk de bloedlijnen maar goed, dan herken je zeker meerdere Oyakai...

Mooi om te zien, is dat ik in 2008, toen ik de 42 reeks aankocht en de Mako Showa hun opgang begonnen te doen, al een stamboom had aangemaakt van de nieuwe bloedlijnen (zie bijgevoegde tekening), en je kan dan ook zien dat je er nog Takeda bloed in vind...Wat is dat weer lang geleden ondertussen...

Meer afbeeldingen

Mijn voorspeling was een wetenschap: afbeelding 1
Mijn voorspeling was een wetenschap: afbeelding 2
Mijn voorspeling was een wetenschap: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137