Winnaar All Japan Show Japan 2014

Winnaar All Japan Show Japan 2014

Bij deze een foto van de winnaar van de All Japan Show 2014, Mr. Joseph Wong.

Ik heb Mr. Wong dikwijls tegengekomen op de veilingen van Momotaro, al vanaf het begin dat ik de veilingen afschuim. Nooit persoonlijk kennis mee gemaakt, maar onlangs vroeg ik toevallig nog achter deze brave man, want ik had hem het laatste jaar niet meer gezien.

Ik denk dat deze showa alle eer verdient, en dan zijn prijs als GC zeker en vast verdient is. Wat ik tussen de regels hier en daar lees, is dat de kohaku van Sakai beter was, en men spreekt dan van een gunfaktor... ik vind het knap dat men dat van hier kan beoordelen, en wat me dan nog van het hart moet, ga ik denken maar niet zeggen...Ik heb de Showa verschillende malen live gezien, en geloof me, ze is indrukwekkend, en toch zeker voor een showa.

Wat ik ook plezierig vond, is dat Daisuke mijn facebookpagina opvolgt. Ik kreeg een "like" van hem, en dat is mooi, want het hoeft niet. Wie graag de facebookpagina van Daisuke bezoekt kan dat altijd via deze link. En zoals je kan zien, heb ik wat foto's van hem geleend.

Mijn eerste werkdag was geen leuke dag. Het was koud, het regende en het was gewoon niet gezellig. Het was een koude douche om 30° te overbruggen. Eén ding was wel goed, en dat was dat alle koi er verdomd goed uitzagen, en dat ze er voortreffelijk bijzwommen.

Ik heb dan maar even alle koi van de klanten op film gezet, zodat de eigenaars, zij het op afstand, nog een glimp van hun koi kunnen bekijken. Wat me vooral opviel was het sumi van de showa en de sanke van Sakai, dat er om van te snoepen uitzag. Ik denk dat de eigenaar hier nog veel plezier aan kan beleven. Ook de andere koi deden het meer dan voortreffelijk.

Omdat ze op dieet stonden terwijl ik weg was, ben ik ze maar dadelijk beginnen te verwennen, en heb ze verwend met krill. Ze vinden het heerlijk en ik ga het binnenkort standaard in de verkoop brengen. Vermits het diepvries is, zul je het zelf wel moeten komen ophalen, maar dat is ook niet zo erg...

Een filmpje van mijn overwinteraars buiten mag ook niet ontbreken, en ondanks dat ik de temperatuur wat lager had gezet, deden ze zich toch nog tegoed aan het voer. Het is plezierig om terug te komen en om te zien dat je koi het goed doen...

Meer afbeeldingen

Winnaar All Japan Show Japan 2014: afbeelding 1
Winnaar All Japan Show Japan 2014: afbeelding 2
Winnaar All Japan Show Japan 2014: afbeelding 3
Winnaar All Japan Show Japan 2014: afbeelding 4
Winnaar All Japan Show Japan 2014: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137