Minitrip door Japan

Minitrip door Japan

Op speciaal verzoek van Johan, heb ik een filmpje van de omgeving gemaakt.

Hier het filmpje

We bevinden ons nog steeds in Okayama, een grote stad, en we rijden vooral door de kleine dorpjes op weg naar de Momotaro koifarm. Later zal ik nog eens filmpjes maken van het centrum van de stad, dat zeer mooi is, het station en wat sfeerfilmpjes.

Morgen rijd ik naar Takigawa en Taniguchi, en dan kan ik mooiere beelden maken van de omgeving. Dan ben je meer op het platteland en dat heeft zeker zijn charme. Tenminste ik ben liever op de buiten dan in de stad.

Wat heel opvallend is, zijn de vele electricteitsdraden die overal hangen. Dat zie je trouwens in veel Aziatische landen, zowel in Thailand, Hong Kong als in Borneo, voor zover mijn kennis reikt. Op het einde van het filmpje zie je de speelgoedautootjes van Maeda San, waarvan ook een Porsche 959, waarvan er slechts 250 gemaakt werden, en waar er slechts 5 van in Japan zijn heb ik me laten vertellen.

Vroeger werden in deze zaal de shows gehouden, waar ik er zelfs ooit één van gewonnen heb, toen met een kohaku. Toendertijd kon je in mei een tosai kopen, deze mocht dan blijven zitten in de mudpond en op het einde van het jaar was dan deze show. Spijtig dat ze dit niet meer doen. Je kan nog één en ander terugvinden in een nieuwsitem van toen, maar het filmpje en de foto's zijn verwijderd wegens teveel inbeslagname toendertijd van de server.

Nog nieuws dat komt:

Mijn persoonlijke selectie tosai

Enkele jumbo om te laten zien

De veilingvissen voor volgend jaar.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137