Misschien is het JOU zaterdag

Misschien is het JOU zaterdag

De oktobermaand gaat in als de maand van de kansen.

Vanaf deze zaterdag zal ik voortaan binnen alles in orde moeten maken om de mensen te ontvangen. De winter staat helaas voor de deur en we beginnen al stilaan aan onze overkappingen te denken.

Ondertussen zijn de binnenvijvers bijna in orde. Ik moet nog het één en ander doen, want binnenkort komen de nieuwelingen. Ik heb dit jaar echter 1 vijver voorbehouden voor een aantal bijzonder goede koi, waar ik nog even een speciaal voorstel wil voor formuleren.

Het gaat over deze koi. Een korte omschrijving:

Het zijn nu allen koi van 26 maanden en zitten tussen de 58-65 cm. Ik ben zeker dat er nog veel toekomst in zit, en ik denk dat je nog versteld zult staan van de ontwikkeling van deze groep.

Misschien heb je er al over nagedacht om een koi zoals deze aan te kopen, maar je vind het juist teveel geld. Misschien kan ik je een mooi voorstel doen ?

Al deze koi mogen overwinteren tot volgend jaar maart/april en mogen rekenen op een speciale behandeling tijdens de winter. Wat bedoel ik met speciale behandeling ? Eerst en vooral zal de temperatuur gelijkmatig gehouden worden rond de 18-20°. Bovendien zullen ze op een speciaal voederregime worden gezet, zodat ze vermoedelijk nog enkele centimeters zullen groeien.

Het is hoogst waarschijnlijk dat er meerdere koi uit deze reeks boven de 65 cm zullen eindigen begin volgend jaar, en bovendien ga ik een speciaal voorstel formuleren om je over de drempel te helpen.

MIjn voorstel is als volgt:

Bij aankoop van één van deze koi, betaal je nu 50%.

Het saldo betaal je voor 1 april 2015.

Bovendien geef ik deze maand een zak Probites herfstvoer van 10 kg en 1 kg wintercare gratis bij je aankoop.

Deze maatregelen zouden je aankoop moeten verzachten. Al wie interesse heeft verwacht ik zaterdag....

Zoals beloofd een overzicht van de aangeboden koi. Nu moet je er wel rekening mee houden dat de maten die ik op het filmpje doorgeef niet meer kloppen, en dat ze gemiddeld gegroeid zijn. Sommige filmpjes zijn ouder dan andere. Hou daar dus rekening mee.

Kohaku Momotaro

Showa Isa

Showa Momotaro

Showa Momotaro

Showa Sakai

Sanke Momotaro

Sanke Momotaro

Sanke Momotaro

Sanke Momotaro

Sanke Momotaro

Sanke Momotaro

Showa Momotaro

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240